pamuksekerinannesi Esraz Oy yerim onu ya😍 Bende bi önce Nisan gelse de doğursam istiyorum.. Onu izlemek için bile uykusuz kalmaya değer dimi cnm😍
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi ay bilmiyorum bi zorluyoki anlatamam kaskatı oluyo karnımda babası masaj yapıo ben knşuorm yok hiç bırkamıo bi ara duruyo yine yapıo🙄
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Acaba normal mi bi git bakalım Ne dicek doktor.. Seni de zorluyor dimi😞 Ah Ergüş Ah bide abi olacaksın bak hep Bunlar kötü örnek Hümoşa😂
pamuksekerinannesi Esraz Ay Maşallah Subhanallah tahmin edebiliyorum.. Bende uyuyamam herhalde😍 Hep Nazar Duası oku kuzucuğa.. Rabbim hepsini nazarlardan kötülüklerden korusun İnşalllahhhh🙏🙏
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi ah ah ergüş yicem yicem o poposunu daya daya acıt anneyi 😞 hümoş uslu olur inş bizmki melekti afacan oldu hümoş uslu kalsın ama
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Hahaha İnşallah İnşallah ama biliyosun şimdiden içerde tekvando yapıyor cadı o haftalarda deler geçer karnımı diye korkuyorum 🙈😂😂
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi valla delmekten beter edio 😞 ah bi uyusa belki rahatlar ama uyumuyo sanırım oda rahatsız içerde
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Yaaaaa 😞 Annesi oda artık sana kavuşmak istiyor ee Yeri de daraldı sıkıldı içerde paşam
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi dayansın 2 haftacık daha doktor teyzeyi ikna edelim 2 hafta sonra alalım gelelim evimize 😞 ama böyle olmazki kendnide benide yıpratıo beynime vuruo onun ağrısı🙄
Hazalk92 Esraz ilk Doğum mu ? Normal Doğum niye olmadı caniimmm ben çok korkuyorum Doğumdan .. doğursam sağlıklı şekilde , 22+1
Nidaamur pamuksekerinannesi Esraz kaç kilonu verdin peki doğumdan sonra benimde 5 haftam kaldı suana kadar 19 kilo aldım bende 21 22 kilo ile doğuma gireceğim normal düşünüyorum ama seseryanda kaç kilo berdiğimi öerak ettim
Esraz [bilinmeyen] sorma canım ya vermiyorlar tatlı bişey diyet 😕 Zaten sütüm de gelmedi napıcam bilmiyorum bi eve gidebilsem
Bebekhemsiresi Esraz ilk 3 gün anne sütünün gelmemesi normal mama verebilirsiniz bu süreçte ama mutlaka öncesinde emzirin.. dereotu ve bulgur pilavı da sütünüz için yardımcı olacaktır size kuzunuzu sağlıcakla büyütün 🌸
Werwe Werwe Esraz duş almakta sütü indriyor dr sorun izin verirse duş alın duştaykn masaj yapın gögusunuze bnmki oyle gelmişti