Esraz Ocağın 5 de sezaryen olucaktım bugün kontrole diye geldim sancı çıktı yatışım yapıldı 2 . 30 da sezaryen oldum ama sütüm gelmiyor 😕 şırınga ile mama verdim
Ozge_brbr Esraz hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏 süt de gelir inşallah en kısa sürede. Peki sezaryen nasıl geçti genel miydi spinal mi
deletedmom01 Esraz hayırlı olsun ☺ Ve sütünüz zamanla gelir bol yesillik tuketin rezene cayı visne suyu bide kayinvalidem yer elması süt yapiyo demisti deneyin isterseniz .
Sydgrdl Esraz Allah analı babalı büyütsün canım benim ya inşallah benimde 8 inde sezeryan var 4 unde kontrol bende alırlar belki diye cekiniyorum ağrıların oluyor bakalim hayirlsi😊 inşllah Allahım hepimize nasip etsin
Esraz Ozge_brbr spnal oldum canım başta çok güzeldi bişey hissetmedim sonlarda çok heyecan yaptım bunaldım nefes alamadım okjisen tuttular
Ozge_brbr Esraz spinal de o an ne sıkıntın oluyorsa hemen bi çare buluyorlarmış o yüzden kafam biraz daha rahat bakalım hayırlısıyla bizlerde senin gibi sağlıklı sıhhatli kavuşuruz bebeklerimize inşallah. Rabbim bağışlasın evladınız size 🙏
Esraz deletedmom01 sağol canım şuan yasak bana çünkü gebelik diyabeti var şekersiz komposto tanesiz çorba ekmek yasak sadece su içtim şimdilik 🤷♀️
Mommy deletedmom01 canım yer elmasına dikkat edin normalde bile aşırı gaz yapıyo bide emzirirken bebişe gaz yaparsa sıkıntı yaşarsınız
Senay3690 Cnm Hayırlı bir evlat olsun allah uzun ve saglikli bur omur versin darısı bizlerin başına inşallah ❤
Esraz Ozge_brbr ya başta birşey olmadı ama sona doğru çok bunaldım nefes alamadım miğdem yandı o an iğne yaptılar oksijen tuttular ben çok heyecan ve panik yaptım yoksa herşeyim normaldi
deletedmom01 Esraz Anladım canm 🙂 ama olsun hic kafana takma allahin izniyle sütün gelir hep moralini yuksek tut . Dikişlerinde agri falan varmi durumun nasıl.?
deletedmom01 Esraz masallah kilosuda gayet guzel yerinde ☺ Bende sezeryan dusunuyorum nasip olursa oyuzden sordum epidural istiyorum ama bakalim☺
Balkizim61 Esraz Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah 🎉👧🏻♥ Canim hurma ye tabiki abartmiycsk sekilde şekerin varsa ama cok süt yapiyormuş 🙂
Elif5305 Allah kolaylık versin darısı başımıza inşallah. Rabbim analı babalı büyütsün .. çok korkuyorum doğumdan 😔