Vera09 aslinda yalniz degilimde bilerek yalniz birakiliyorum annenize masallah olsun tabi destek benimki cok zor baskıcı biri asirida kirilgan geldi iste zorla 10 gün durdu napalim hic yoktan iyidir en azindan o zamanlar destek oldu simdi is basa düştü aminn Allah herkesin yardimcisi olsun insallah bazi anneleri görüyorum 40 a kadar geliyor yada kaliyorlar yardim ediyorlar benimki sagligida iyi ama istemiyor işte yapcak bir sey yok gecicek insallah bugunler hatta geliyordu 15 .gun ama saat ogleden sonra 3 gibi gelir 15 20 dakika oturur misafir gibi gider yardimi yok işte esim dedi bile yemek vs yetisemiyor bu kiz herseye gelin biraz diye annem bana bir laf dedi o gunden beri ben gelme dedim istemiyorum 9 gun annelik yapmiyorsun dedi cok kirildim 10 gun ben baktim sen annelik yapmadin dedi benim bu cocukta söz sahibiyim yetistirirken karisicam dedi tamam dur orda ben bakarim dedim 40 a kadar gelmene gerek yok dedim olay bu yani cok kirildim artik dedim ona kesiktim anne nasil annelik yapmadim cocukta sarilik vardi hastane hastan3 kosunduk 2 saatte bir uyandim emzirdim gram uyumadim mesela mama verip uyutmadilar dinlen sen vs diye daha nasil annelik yapicaktim altini bezleyemedim kabul ediyorum dikislerimden dolayi hareketlerim kisitliydi birde annem uyumama dahi kızıyordu sabahlari oturabilirmisim onunla ben dayanamadim gelme artik dedim konustum aslinda onunla seninle anliyorum yat dinlen diyor esimin yaninda bana gelince bizde hamilelik yasadik misafirde agirlican uyumucan da dedi eee ben bakarim o zaman ne gerek var pskilojik baskiya sütüm bile azaldi bu donemde agla agla mafoldum annenizin kiymetini bilin lutfen benimki esime dahi beni sikayet etti neler oldu bir bilseniz bazi seyler anlatilmiyor iste…