Tiiffany cok tesekkur ederim cevremde senin gibi bilgili insanlar yok malasef annem 25 30 sene onceyle bir tutuyor cok baski yapiyor cok yoruldum bende en sonunda kendim bakmaya basladim bebege isler hepsi ust uste geldi tabii esimde yok yanımda tek kaldim ama bende doktoruma yazdim az once cevap yazmis kizariklik icin iyilesme dokusu zamanla gecicek demis bir de cok yorduğum icin kendimi ondan cogalmis dogru diyorsunuz keske sizin gibi bilgili faydali fikir veren olsa cevremde herkes fikir veriyor ama napicagimi sasirmis durumdayim biri diyor yatarak emzir sende uyu o da uyusun hayatta yapamam onu boğulur falan Allah koruusun annem tutturmus biz hep salladik sizi sallicaksin aglatma su çocuğu yazik bebege hic mi anneligin duygun yok en son git dedim ben bakarim bebege kafam şişti artik ilk bebek bu benim ve herkes bilmem diye fikir veriyor yoruldum ne kadar surede bu fikir vermeleri gecer bu insanlarin tahammulum hic kalmadi cok yoruldum ben her gelen karisiyor sanki ben bebegin kötülüğünü istiyormusum yapamiyormusum gibi hissettiriyorlar hep