Papatyaesin Tinasu yok kullanmiyorum kan ilaci kullanmali miyim ben acikcasi kan degerlerimede baktirmadim ameliyattan beri
Tinasu Papatyaesin baş dönmesi gibi şikayetleriniz var bence bi baktırın doğum sonrasındada veriyolar kan ilacı kullanmak şartmış
ikicocuklubiranne Papatyaesin sezaryen göbeği henüz gitmediği için dikiş izinin üzerine düşüyor ve ister istemez biraz pişik gibi oluyor. Akıntı olmadığı sürece enfeksiyon yoktur. Korseniz varsa korse kullanmayı deneyin yoksa karnınızı tülbentle falan falan sarın. Dikişi yerini kuru tutun terlemesin o bölge ben bu şekilde çözüm bulmuştum. Çok geçmiş olsun
Vera09 Papatyaesin tabi bu lafları duyduysanız istememekte çok haklısınız. Size yardm etmemiş bide laf etmiş üzüldüm gerçekten insan manevi olarak bile yanında birini istiyor bazen 😞allah yardmcın olsun umarm biran önce toparlarsın
Papatyaesin Vera09 amin canim insallah Allah büyüktür verir insallah bir kolaylik saglikli olalimda Allah kimseye muhtac etmesin insallah ben bu surect3 bunu anladim anne iste ben serklajydim yani rahim agzim dikisliydi zorla yemek yapmistim sirf o hasta babamla ikisi yemeksiz kalmasin diye ne diyim ki lohusa bendim o bend3n guleryuz bekledi hep yapamadim bedenim cok yorgundu Allah herkesin kendine saglik versin benim duam da bu yonde tesekkur ederim sizd3 cabuk toparlarsiniz insallah
Mucizemolsunn Papatyaesin bende ameliyat olmuştum o bölgeden kist için ,6 seneye rengi bembeyaz oldu,çok zamanla geçiyor ,bide ilk zamanlarda üşüttüğümde o kesik yerine ağrı giriyordu ,dikkat edin kendinize ,ayaklarınızı sıcak tutun