36+5 🥰
Ne kadarınız kaldı annişler? 🤰🏻😍👧🏻
sliya30 rabbim en hayırlı günde sağlıkla gelmeyi nasip etsin😍🙏🏻
berosunannesii 27.haftadayiz 92 gün kaldı
Dilara556 aaa benim de 92 gün var
berosunannesii 88 gün ilk dogumumla arası yakın diye sezeryan olur diye düşünmüştüm ama doktorum normal doğum içinde umut var dedi sevinsem mi uzulsem mi bilemedim 😅
Gurbetto valla benim sancım falan yok sadece sırt ağrım var sağa sola dönüyorum hep ağrıyor en son 32 de gitmiştim şimdi de cuma günü gidicem kontrole inşallah
12günümüz kaldııı🎈🎈🎈
limoncicegimFO Ocak 20 mi doğum 😅
berosunannesii bende sabah gidecem bakalım sancı değil sanki anlamadım bende bakalım ne dicek
misslavinia1 hic korkmayın rabbim size bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi. içinizi de ferah tutun gözetim altındasınız endise etmenize hic gerek yok 😍 dua tabi ki edicem 🙏🏻🙏🏻❤️
betuloztas ne kadar korkmayın desem de korkularımız gayet insanî ve çok normal rabbim hayırlı olanı versin inşallah ve sonu mutluluk güzellik olacak sağ salim kavuşucaz inşallah bebişlerimize 😍🤲
berosunannesii 38+5 çok az kaldı 🥰
Dilara556 olsun sayılı gün çabuk geçer 😅
berosunannesii Tam olarak biz de 35+0 olduk şükür ki 🤲🏻😍😍😍
Tinkerbell_0423 hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️
berosunannesii inşallah ❤️❤️❤️
Gurbetto sakın gitme eğer sancın yoksa gitme alttan muayene yapıyorlar pişman oldum gün gittiğime
Gurbetto amin cok sagolun 🙏
Mery103 normal doğum oluyorsa doğuruver valla sezeryan için çok korkutuyor buradakiler😄
betuloztas muayene için gidecemm ben aslında bian önce doğurmak istiyorum riskli gebelerdenim özel cocuğum var ilk cocuk bu nasıl olacak hiç bilmiyorum sadece sağlıkla kucağımda görmek istiyorum artık sabrım tükendi kalbim sıkışiyor korkuyorum ya oda down gelse nebilim kızımma nasıl kaldırırr eşim aman artık uykular kacıyor gözümden