• En mutlu gün ?

Tarifi Yok bu duygunun, ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri her gün Rabbime şükrettim. Ne çocuk sahibi olmak isteyip olamayanlar vardı, Rabbim bize bana eşime bu duyguyu nasip etmişti. Şimdi içimde ufacık bir şey büyümek için elimden tut diyor.. O ufakcık şey için herşeyden vazgeçebiliyorsun, bütün kötü şeylerden.. içinde büyüme savaşı verirken bi yandan da merak konusu kız mı erkek mi? Aslında hangisi olursa olsun önemli değil.. Öncelikle sağlık herşeyin başı bu en önemlisi...

Ve ben bugün öğrendim ki, kızım olucakmış👩‍👧☺
Rabbim herkesin sağlıklı bir şekilde yavrusunu,parçasını kucağına almayı nasip etsin..
Amin, dua ile🙏🏻💕☺

TugbaKE ben de ilk günden beri erkek dedim kendime ☺Geçen hafta fetalde kız gibi dedi bir kaç haftaya belli olur dedi, hastane de çalıştığım için rahat durmadım 😀 1 hafta sonra hocaya gittim yani bugün %90 kız dedi 🙏🏻💕 ilk fetalde az çok görüyorlar ama söylemiyor doktorlar Tabi bebeğe de bağlı hareketlerine ☺

selindalyanda ilk zmnlar cildim güzelleşti diye bide gelişimi önden gidiyo diye tabi çikolata isteğimde olunca erkek herhalde dedim ama içten değildi.bi kez karnımı oğlum diye sevesim geldi onun dışında hep kız dedim hep kız ismi baktım bakalım değişmezse kızım olcak🌸

TugbaKE aynen benimde öyle idi yüzüm güzelleşti kalçalarım çıkmadı be aşırı tatlı çikolata kriZi fakat çok şükür kızım olacak hala erkek olacak diyorlar 😀😀

Zeynep23 bnmde kalçam falan yok bakalım hayırlısı olsun.benim bi arkadaşıma 7aya kadar kız denmiş oğlu olmuş☺

Mzeynepp
            Çok teşekkür ederim amin inşallah 🙏🏻💕 her birimizin çocuğu hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşallah ☺☺

Sonay Amin size de hayırlısı ne ise o nasip olur inşallah güzel haberi bekleyelim 💕☺