Sobb Zln2152 evet var ilk bende de böyle silikti yok sandım bir hafta sonra tekrar yaptım belirgin çizgiyi ikiside
Maysaamoms5 Zln2152 ayyy çok sevindim canım yaaa 🥰🥰🥰🥰 hamilesin çok yeni olduğu için öyledir benim adetim 3 gün geçikmişti ve böyle cıkmıştı
Zln2152 Maysaamoms5 yaaa çok sağol balım teşekkür ederimm şimdi kan vermeye geldim inşallah güzel haberler alırım 😂🥹🫶
2206minik @Zln2152 kuzum kan sonucunu merak ediyorum bana söylersen sevinirim ben ilçedeyim ancak cumartesi veririm merkeze giderim burda hastane yok
can_su Zln2152 Haklısın o korkular hep insanda oluyor ama sen yinede içini ferah tut. Herşey hayalinden bile çok güzel olacak inanıyorum😇🙏 Allah kalbine ferahlık versin hepimizin miniklerini bizlere bağışlasın 😇🙏🙏🙏
Zln2152 can_su aminn inşallah güzelim. Çok güzel konuştun rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın acısını göstermesin. Dualarını eksik etme benden kuzum🙏❤️ Şimdi kan vermeye geldim
can_su Zln2152 Duacıyım sana senin gibi güzel annelere, tüm anne adaylarına😇🤗 güzel hayırlı haberlere inşallah canm😇🙏🙏🙏
UynakBalina Zln2152 Geçen ay ümidimi kestim dedin..Umudunu kesme hiçbir zaman Allah’ın gücüne gider..Bol bol dua et şükret🌸❤️
Maysaamoms5 Zln2152 için rahat olsun var bence bebiş ve çok yenidir çok sevindimmmm Rabbim gönlüne göre versin inşalllah 🥰🥰🥰 bekliyoruz sonucu ♥️
Zln2152 Maysaamoms5 çok teşekkür ederim kuzum belli ki daha yeni canım inşallah kan sonucu da iyi çıkar haber ederim balım❤️🫶
Zln2152 UynakBalina evet geçen ay ağlaya ağlaya umudu kestim tam yitirdiğim anda rabbim gönderdi mucizemi bin şükür inşallah sağlıkla kucağıma alırım 🙏🥹