Zln2152 Maysaamoms5 çok teşekkür ederim kuzum belli ki daha yeni canım inşallah kan sonucu da iyi çıkar haber ederim balım❤️🫶
EdaByrc Zln2152 kuzum hayırlı olsun ben adet günümde yaptığımda ilk iki dakikada seninkiyle aynı koyulukta çizgim çıkmıştı kan verdim değerim 107.90 çıkmıştı yani bencede var kan sonucunu yazarsın merak ederim hayırlı olsun 🥰
Zln2152 EdaByrc maşallah kan değerin iyi çıkmış balım. Sonuç çıktığı gibi yazacağım☺️ Ben daha geçen hafta acile karın ağrısı nedeniyle geldiğimde beta baktılar 0.200 çıkıp ilaç vermişlerdi enfeksiyon kapmıştım diye 🫤
EdaByrc Zln2152 ben adetten 5 gün önce test yapınca negatif çıkmıştı adet günü öğrendim mesela hamileliği 🥰
Anneolmak188 Zln2152 zilan inşallah vardır ya gönlünce olsun herşey ama var gibi bende böyle öğrendim
eylulmihrasmom Zln2152 daha varmış zaten reglinize önemli olan beta değeri değil 2 günde bir 2 katına çıkması. hayırlı olsun darısı bize🥲
Btl_zngn EdaByrc bende 6 gun kala verdim 2.58 cikti negatif yani ikinciyi istiyorum ama ikincide olsa olmayanlari duyuyorum merak etrigim.icin erken verdim ama yinede adetim gecince tekrar edicem bilemiyorum kalir miyim bes gun var suan adete umudum yok gibi