Cucuuu Zln2152 heyecanı bile çok güzel. İnşallah pozitiftir ki bence öyle. Hayırlı olsun diyelim şimdiden 🤭
can_su Zln2152 Umudunu kaybettiğin anda mucizen seni bulmuş🤗😇 önceki yaşadıklarını biliyorum canm bir melek annesiydin zaten, şimdi Saglikla kavuşacaksın mucizene buna ınanıyorum 😇🙏
Zln2152 can_su binlerce kez şükürler olsun rabbime sadece tek korkum yA bu yavruma da birşey olur düşüncesi var inşallah sağlıkla kucağıma alırım yavrumu ve inşallah gerçekten de gebelik vardır rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏 ❤️
Minikannemm Kesinlikle var benimde aynı oldu acilden gittim akşamına kan testi vermeye 128 çıktı değerim ve adet günüme 2 gün vardı daha göğüs hassasiyeti olmuştu hissetmiştim hamile olduğumu sende git vakit kaybetmeden canım kanda da çıkıyor
Zln2152 Minikannemm inşallah kuzum tekrar bir test yaptım silik çıktı ama çok koyu değil ürktüm biraz. Kan vermeye gideceğim şimdi
Faness HurremSultan @Zln2152 aynenn ben öyle yaptım.Kimyasal olmuştu değer nasıl artıyor diye kan vermek yerine koyulaşmaya baktım.
Eses90 Hayırlı olsun inşallah🤗🤗 benim de herhalde yerleşme lekem geldi sanıyorum eğer ikimizde hamileysek benzer dönemlerde doğum yapacağız biz de 1 yılı aşkındır deniyorduk🤗
Kubraatsg2700 Evet hamilelik var çünkü silik bir çizgi gözüküyor daha çok yeni olduğu için öyle hayırlı olsun şimdiden 😊
can_su Zln2152 Haklısın o korkular hep insanda oluyor ama sen yinede içini ferah tut. Herşey hayalinden bile çok güzel olacak inanıyorum😇🙏 Allah kalbine ferahlık versin hepimizin miniklerini bizlere bağışlasın 😇🙏🙏🙏
Minikannemm Zln2152 kan testinin sonucu çıkınca haberdar et bizede merak ettim biliyorum sonucu ama yine de haber ver canım ☺️