Maysaamoms5 Zln2152 dua et sende bol bol bebeğim Rabbim uzun ömürler versin inşallah sağ salım kucağına alırsın inşallah ♥️🥰🥰🥰🤲🏻
Zln2152 Maysaamoms5 çok sağol balımm Allah razı olsun ❤️😘😘 Sürekli dua ediyorum aşkım rabbim sağlıklı evlatlar versin inşallah 🙏
Bucuu Regl gecikmesi yaşamadan yaptıysanız silik çıkar normal . Pozitif görünüyor . Gecikmeden bir iki gün sonra kan testi yaptırın .
Haticesekerci Zln2152 inşallah inşallah kuzum 26sı regl günüm inşallah olmam ya 5 ay oldu deniyoruz olmuyor 🥺
Zln2152 Haticesekerci bende o süre zaafında çok denedim taki geçen aya kadar umudu kestim ki rabbim mucizemi nasip etti inşallah güzel ilerler. Ben inofolic COMBİ mavi kutu onu da kullandım onun da mı etkisi oldu ne oldu bilmiyorum
Haticesekerci Zln2152 inşallah canım benim sağlıkla ilerlesin 🙏 bende ocean kullanıyorum doktorum onu verdi inşallah vesile olur 🙏
Zln2152 Rabiaturgut4445 şuan o kadar ağrım yok ama ara ara sancı oluyor tabi. Bugün doktora gittim bu ağrılar normal dedi ilk üç ay olur dedi. Yarın zaten tekrar acilden kan vermem gerekiyor beta yükseliyor mu düşüyor mu diye
Zln2152 Haticesekerci aminn inşallah canımın içi 💜 inşallah sana da şifa olur etkisini görürsün sende pco falan yok demi