Zln2152 Haticesekerci anladım kuzu ben inofolic COMBİ de kullanmıştım geçen ay onun da mı etkisi oldu ne oldu bilmiyorum tabi önce rabbimin mucizesi🙏💜
bademli_puding Zln2152 var gibi canım ilk kızıma hamile kaldığımda benimde böyle silikti adetim 10 gün geçmesine rağmen bu gebeliğimde adetim daha geçmemesine rağmen kıpkırmızı iki çizgi çok şükür 🥰
Zln2152 bademli_puding maşallah kuzum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim🙏🫶 Beta biraz kafamı karıştırdı canım o günün akşamı baktılar 26.29 çıktı bugğn adet günüm akşam tekrar vercem
Mavidunyamm Zln2152 yaa sen birkac ay önce ölü doğum yapmistin demi öyle hatırlıyorum coook sevindim inşallah sağ salim tutunur bebisin😍😍😍😍
bademli_puding Zln2152 benim eltimde de öyle olmuştu değerleri biraz geç yükseldi rabbim inşllah kucağını boş bırakmasın 🥰
Zln2152 Mavidunyamm evett kuzumm erken doğumla kaybettim bebeğimi. İnşallah bu bebiş sağlıkla tutunur da kucağıma almayı nasip eder rabbim🙏🥹❤️
Mavidunyamm Zln2152 aminn inşallah 🤲 bende geçen sene 32 haftalık bebegimi kaybettim ama sonra senin gibi bir kaç ay sonra hamile kaldım şimdi bebeğim kollarımda 14 günlük olduk bile 😍😍😍😍 inşallah aynı sonu sende yaşarsın kucağına alacağın günleri de görürüz 🤲
Zln2152 bademli_puding aminn inşallah kuzum tek istediğim sağlıkla kucağına almak inşallah bu sfer olur 🙏🥹
Zln2152 Mavidunyamm ah kuzum başın sağolsun. Rabbim kucağında ki yavruna uzun ömürler versin inşallah 🙏 darısı da benim başıma kuzum yA ilk çocuktan sonra çok korkuyorum 😔
Zln2152 bademli_puding bin şükür canım benim rabbim kimseye evlat acısı evlat hasreti yaşatmasın inşallah 🙏