Zln2152 Goncaelfida46 aminnn inşallah kuzum bende de o ağrılar oldu meğer bende hamileymişim ama adet sancısı gibi sancım halen var ve bel ağrım çok fazla neden bilmiyorum 🥹❤️
dedanur Zln2152 o ağrılar oluyo bebek keseye düşüne kadar ağrı vuruyo benimde öyleydi şimdi daha iyi ağrılarım çok olmuyo 🌸 çok dikkatli olman lazım çok küçük şuan iş felan yapma istersen biraz büyüyene kadar bana doktorum öyle demişti 💜
Goncaelfida46 Zln2152 ilk 1-2 ayda oluyor o bende de olmuştu bı sure çektim o ağrıyı bebişin tutunma süreci 🥰🥰
Zln2152 Kubraatsg2700 sağol canımın içi teşekkür ederim rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏
dedanur Zln2152 2 gün geçikmişti benim kasıklarımda çok ağrı vardı ben adet olucam sandım test yapmıştım çift çizgi çıkınca sonra baktım belki yanlış olur diye kan testi vermiştim 🌸
Zln2152 dedanur evet kuzum yerleşiyor demek ki yavrucak🥹 doktorum da sürekli dinlenmen lazım yemek yaparken bile ayakta duymamaya çalış bende dikkat etmeye çalışıyorum inşallah sıkıntı çıkmaz🙏❤️
Ecrinveannesi76 Zln2152 Hayırlı olsun bende ds aynı silik çizgi çıkmıştı aynı gün erken gebelik testi aldım onda kesinleşti sağ salim doğaun inşAllah❤️
Ecrinveannesi76 Zln2152 Hayırlı olsun bende ds aynı silik çizgi çıkmıştı aynı gün erken gebelik testi aldım onda kesinleşti sağ salim doğaun inşAllah❤️
dedanur Zln2152 inşllah çıkmaz kalbini ferah tut bende sandalyeye oturarak yemek yapıyodum oldukça dinlenmeye çalış uzan beline dikkat et bi süre sonra rahata kavuşursun inşallah sağ salim kucağımıza alalım Rabbimin izniyle 🌸
Zln2152 dedanur bu dönemler hassas dönem elimizden geldiğince fazlasıyla dikkat etmek gerekiyor işte ☺️ Nasibimizde varsa zaten her türlü olur 🌺 allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Haticesekerci Zln2152 moralim bozuldu bugğn yine kahverengi lekelenmem oldu acaba sökülmeye mi çalışıyorum bilmiyorum 🥺
tugbaa_a Zln2152 benim de ilk böyle çıkmıştı ikinciye yaptığımda daha net çıkmıştı şimdi 36 haftalık olduk, yorumları okuyamadım inşAllah vardır ☺️
Zln2152 tugbaa_a rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 💜 Gebeyim canım dün beta bakıldı 26.29 yarın daha adet günüm işte
Haticesekerci Zln2152 inşallah inşallah kuzum 26sı regl günüm inşallah olmam ya 5 ay oldu deniyoruz olmuyor 🥺