SeymaCbci Birsenvergili ben de bilmiyorum zararı olur mu nasıl dikkat edicem hiç bilmiyorum valla normal yiyorum yemek
deletedmom734 Glbyrk yarın 31+0.... Sürekli tuvalette olma durumu son gaz devam ediyor... çalıştığım için artık işe gelmek bir işkence 37.haftaya kadar ne yapacağımı bilmiyorum🙄 çok sabırsızlanıyoruz... ben hem bebeğime kavuşacağım için hemde eski hareketli günlerime döneceğim için mutluyum resmen oturduğum yere çakılıyorum ben gibi birisi için bu en büyük işkence bebiş yoracak seni merak etme diyorlar :)
MASALMYRA Nefesimm benim de karnim biyuk,aaaa ben seni son ayindasin sandim yok dogurdun sandim,bilmem ne.ne gerizekalilar ya bunu diyenlerin hepsi de kadin,bi cenenize sahip cikin ya,fikrilerini siran oldu
MASALMYRA SeymaCbci 31.haftadayim gecen cuma 1700 du.ama benim karnim biraz buyuk gibi bir de aksamlari cok sisiyor pek hareketli kizim cok gaz oluyor,esim de zaten anlamiyor oyle kendi kendime hamileyim iste...:(
Glbyrk Deletedmom434 hayırlı olsun canım o yalancı sancılar bizde de oluyo ara sıra ☺️Hayırlı bebekler olsun inşallah 🤱🏻🤱🏻❤️❤️
MASALMYRA Glbyrk hepsiyle basediyorum ama kirici oldugum da oluyor.Amaaan napim her konuda ahkam kesmemeyi ogrensinler ozellikle de hamile insanin uzerine gelmemeyi...
deletedmom734 Glbyrk dört gözle dışarıya çıkıp deliler gibi gezip ama tuvaletimin gelmediği günleri bekliyorım 😁
cyln9001 31+2 geceleri uykusuzluk sırt bel ağrısı ara ara kasiklarima ağrı ve inanılmaz bacak krampları tuvalete sık çıkma rüyalar ve kilolar aldı başını gidiyor 17 kilo aldım oğlumun kilosunu da haftaya öğreneceğim hastane çantamı 2 hafta sonra hazırlayacağım birde inanılmaz miğde bulantısı çekiyorum bu aralar yoluma yuruyemiyorum çok baskı yapıyor rahmime 2.gebeligim ilk hamileliğin mükemmel geçmişti kızım beni hiç yormadi lakin oğlum çok kıpır kıpır bakalım hayırlısıyla hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımiza aliriz
MASALMYRA deletedmom734 ben de yaaa,yorulmazdim hic biseyden ama simdi bulasik makinesini bosaltirken bile ah uh,gicik oluyorum bu halime...
Farukeymeninannesi Glbyrk 32 haftadayım dün aşırı kasıldı sertleşti karnım alt tarafımda arada bi ağrı hissettim ama şükür geçti sadece mide yanmam var umarım 37 den aşağı gelmez oğluşum🌸