parasetamoll Glbyrk 30+2 sağ kaburgam da tek bi nokta ile sırtımda bi nokta feci ağrıyor başka da sıkıntımız yok şimdilik 🤷🏻♀️
Civcivimm parasetamoll benimde aylardır öyle çıldırtıyo beni iki kaburga kemiğimin arasında bi yer diyorum Allahım şu geçsin başka bişey istemiyorum sonra çareyi sırtımı sıcak tutup kat kat giyinmekte buldum birazda olsa işe yaradı bi dene sende istersen
Neroizm Glbyrk 32+3 karnim asagiya dogru inmis biraz. Uyku haram, istah ardina kadar acik. Surekli yorgunum. Odemlerden ayaklarimin uzerine basamiyorum. Bitse de gitsek... 😕
Nurbursa Neroizm günümüz aynı canım geceleri maşallah idrara çıkmaktan sinir sistemi harabe. iştahım Bağdata yol olur maşallah daha da 50 gün var 😭😭
EmineBurcuTfekiSar Arakadaşlar bende 30+4 haftalık gebeyim. Bebeğim 1600 gram 41 cm. Maalesef bugün preeklemsi teşhisi konuldu. 24 saatlik idrarda protein kaçağı çıktı. Yakın takibe alacaklar ama doktorum 2 haftaya alırız tutabileceğimiz kadar tutacağız ama 35-36 haftaları bekleyemeyiz deri. Lütfen tansiyon takibinizi iyi yapın. Yükselirse birden fazla kilo alımı ödem olursa bulanık görme baş dönmesi baş ağrısı gibi şikayetleriniz olursa muhakkak doktorunuzla iletişime geçin. Bebek ve anne için çok ciddi bir durummuş. Banada dua edin lütfen bebeğim içeride durabildiği kadar dursun ve sağlıkla doğsun inşallah. Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla vaktinde kucağımıza almamızı nasip etsin 🤲🤲
Derya341986 EmineBurcuTfekiSar ayy cnm geçmiş olsun ama iler haftalara geldin en azından ödemin falan çokmuydu cnm nasıl farkettiniz
Neroizm Nurbursa gun geciyor mu bari sana? Baya zaman durmus gibi cunku😕 bence 50 gunden az var benimki 38. Haftayi bekler daha beklemez gibi geliyor bana.
aysgldlrl67 32+4 teyim tek sıkıntm disari ciktgm zaman lavabo sorunu... cok sık geliyor biyere gidemyrm.. bir de izine erken ayrildm evde cok canim sikılıyor 4 gundur 😣😣😣
Nurbursa Neroizm beklesin de gününde gelsin inşallah sağlıkla 🙏🏼 Bana hiç geçmiyo artık evde tadilata girmeyen bişe bırakmadım sıkıntıdan😂
Edanurusta Glbyrk Tam 32 haftalık olduk bu gün ☺️ Diş ağrısı ile başım belada doktorum yapılacak işleme izin vermedi Doğuma kadar ağrı kesici ile idare etmem gerektiği söylendi ama ilaç içemiyorum maalesef 😔
MASALMYRA SeymaCbci 31.haftadayim gecen cuma 1700 du.ama benim karnim biraz buyuk gibi bir de aksamlari cok sisiyor pek hareketli kizim cok gaz oluyor,esim de zaten anlamiyor oyle kendi kendime hamileyim iste...:(
SeymaCbci MASALMYRA hmm benim de bugün gittim 27+4 haftalık dedi doktor 1700 gr ben soranlara 28 haftalık diyorum
MASALMYRA Glbyrk hepsiyle basediyorum ama kirici oldugum da oluyor.Amaaan napim her konuda ahkam kesmemeyi ogrensinler ozellikle de hamile insanin uzerine gelmemeyi...
MASALMYRA deletedmom734 ben de yaaa,yorulmazdim hic biseyden ama simdi bulasik makinesini bosaltirken bile ah uh,gicik oluyorum bu halime...