Ebrarabla_06 asyagibi ben kırmızı et önceden de pek sevmezdim ama beyaz ete bağımlı gibiydim şimdi kokusu bile midemi bulandırıyor bende balık falan tüketiyorum
asyagibi gkbyza Ay ben yedim jelibon 😂 valla baya yedim 😂😂🤫🤫 cips kola filan yemiyorum canım midem çok rahatsız çok dokunuyor
Deletedmom2265 asyagibi Kokoreç midye yiyemedim doğurdum hala yemedim 🙄 Gebelikte beslenme emzirirken beslenmeden daha rahatmış şuan ne yesen bebeğe sütle geçiyor gaz oluyor acı baharat baklağil ve çoğu sebze gaz yapıyor 💨
asyagibi Deletedmom2265 Evet canım maalesef 🥺 Ben 1 kere ısırdım kokoreçten bayılırım yani öyle böyle değil ama hiç canım istemiyor şimdi
Baymehal asyagibi valla öyle ama çok çekiyor canım yoğurtla vs tüketmek ki yiyorum sonra gavıscon kullanıyorum 😅😅
asyagibi Baymehal Antibiyotik canım iyi olur afiyet olsun 🥰 kızartmanın üzerine dökeceksin onu üffff😂
Baymehal asyagibi kız demee 😂😂😂 bende öyle yerim eşim sevmez öyle ama ben bir yiyorum cips gibi bana bana yiyorum 😂😂
asyagibi Canankyaisk Kokusu 🥰 Ben yaklaşık 4-5 sene önce bıraktım tamamen aşırı tükettiğim için kalp çarpıntısı yapmaya başlamıştı artık aramıyorum 🤷🏻♀️
Mello29 asyagibi canim inanilmaz sosisli sandvic cekiyor ama böyle en pis olanindan icinde de rus salatasi tursu olacal ama yiyemiyorum.
Mello29 asyagibi Hic sevmem sosisi ama varya bebegimi saglikla doguruyum hastanede sosisli yiycem 😂😂😂
senanurkesmen asyagibi Canımın istediği tek şey redbull inanırmısınız o kadar garip bir şekilde cafelerde içilen masanın önünden bile geçsem buram buram o kadar tatlı ve hoş kokuyor ki ömrümde hiç tüketmemişim gibi içenlere bakıyorum diyorum inşallah bozğazlarında kalmaz
egemomss asyagibi Belirti yoktu evde ölçüm yaptığımda yüksek çıktı,sonra şeker yüklemesi yaptırdım orda öğrendim.
asyagibi Mello29 Hahah söyle ben doğurunca hazır olsun de 😂 ayy doğumdan sonra bir acıkıyorsun anlatamam önüne ne koysalar yersin 😂 sıcak bir çorba içmeyi de unutma tatlım doğumdan sonra üşüme geliyor 🥰
asyagibi esmaozdemir76 bim’de görmüştüm kuzum ama en kısa zaman da sen internetten sipariş ver pahalı bişey değil zaten hemen gelir zamanı geçmeden ye 🥰
Karman34 asyagibi valla affetsin herşeyi yiyorum şekerden tut cipse çikolataya ama tabi bunların yanında meyve sebze et falan eksik olmuyor ben her gördüğünü normaldede canı çeken biri olduğum için malesef muzdaribim bu konuda 🤷♀️
asyagibi Karman34 şifa olsun 🥰 Ben zararını görmedim kuzum ilk hamileliğimin son ayları normal yemeye başladım çünkü çok aşırı bulantı ve kusmam vardı. Kilo kilo şerbetli tatlı yedim elhamdülillah ne şeker çıktı ne başka bişey