Meribiri1 Karman34 sarılalım 😀kokoreç de yerim ama onu aramıyorum da midye olsa iki tanecik bile yesem rahatlıcam😀bi doktoruma sorucam ben
mistocookie ben normalde cok pis bogazliydim. butun fastfood cesitleri, cips, kola, cigkofte… ama simdi agzima suremiyorum igreniyoorum:( hep peynir ekmek tarhana corbasi:(( gına geldi
asyagibi mistocookie Tiksindiiin miii 😯 durduk yere mii😯 Ben hamburger de yiyorum 😂 ama şey sadece belli bir restorantın kendi el hamburgeri hazır değil 🤔
btllsk asyagibi Genelde herşeyi yiyorum canım ne isterse çok fazla kısıtlamadım kendimi ama ciğer yemeye cesaret edemedim bir tek çok severim ama korkumdan yemiyorum 🙈🙈
asyagibi btllsk Afiyet olsun canım🥰 Ciğer ben normal hayatta da hiç sevmem yemem de kuzum zararı nedir bilmiyorum 🤷🏻♀️
Ebrarabla_06 asyagibi aynen öyle canım benim ilk başlarda eşimin kokusundan nefret ederdim🤭 ama geçti çok şükür
asyagibi Mello29 Hahah söyle ben doğurunca hazır olsun de 😂 ayy doğumdan sonra bir acıkıyorsun anlatamam önüne ne koysalar yersin 😂 sıcak bir çorba içmeyi de unutma tatlım doğumdan sonra üşüme geliyor 🥰
asyagibi esmaozdemir76 bim’de görmüştüm kuzum ama en kısa zaman da sen internetten sipariş ver pahalı bişey değil zaten hemen gelir zamanı geçmeden ye 🥰
asyagibi Karman34 şifa olsun 🥰 Ben zararını görmedim kuzum ilk hamileliğimin son ayları normal yemeye başladım çünkü çok aşırı bulantı ve kusmam vardı. Kilo kilo şerbetli tatlı yedim elhamdülillah ne şeker çıktı ne başka bişey
asyagibi sedamom00 Kolayı önermem kuzum ama cips yiyebilirsin 1-2 tane sıkıntj olmaz o kadar kısıtlama kendini 🥰
asyagibi sedamom00 Kuzum ben icmiyorum yemiyorum da ama çok aşırı canın çektiyse umma diye dedim 1-2 cips ye diye umunca göğüslerin öyle bir ağrıyor ki🤦🏻♀️
asyagibi Sucansu Yavrum yeni çıkıyor daha cennet hurması 🤔 turuncu büyük meyvesen bahsediyoruz demi ? Pazar da markette yok mu