asyagibi Genel olarak kısıtlı şeyler yiyorum hep geçmeyen bir bulantı ve kusma 🥺 Var mı sizin çok severek yediğiniz yada isteyip yiyemediğiniz.. Neler yenmeli ve yenmemeli sizce ?
gkbyza asyagibi çok kısıtlamadım ben kendimi ya kola içtiğim de oldu cips yediğim de 😬 su aralar canım jelibon çekiyor ama birkaç hafta daha sabret yersin diyorum kendime 🙈
hayalperest2310 Ftma_hzyfe06 bende birgün aldım önüme erikleri mevsimi tabi kaç kilo yemişim hatırlamıyorum birde tuzlayarak ağzımdan burnumdan geldi hepsini çevirdim bir daha erik mi asla doğurduktan sonra da yiyemem herhalde 😂😂
asyagibi egemomss Ayyy benim de hiç gözüm tatlı görmesin🤦🏻♀️ geçmiş olsun canım bilmeden önce belirti olarak neler vardı gebelik şekeri bende şüpheleniyorum
asyagibi gkbyza Ay ben yedim jelibon 😂 valla baya yedim 😂😂🤫🤫 cips kola filan yemiyorum canım midem çok rahatsız çok dokunuyor
balkizinbebegii asyagibi işlenmiş gıdalar yememek gerekiyor ya ama acayip salam aşerdim iyice pişirip yedimm bir iki kereden bişey olmaz herhalde 😅 cips falan da çok canım çekerse az da olsa yiyorum ama az tabi 🤷🏻♀️
asyagibi balkizinbebegii normal hayatta olsa 10 gün gözümüzün önünde duraa canımız çekmez ha 😂 Tek seferlik bişey olmaz canım aşırı yenmediği sürece afiyetler olsun 🥰
Babyy07 Kısır, çiğ köfte,mercimek köftesi çok sevdiğim seyler ama hep geri cikartiyorum yemeyi bıraktım
AsyaveAnnesiii Ben çok kısmıyorum kendimi cips çikolata falan yiyorum doktorumda dozunda tüketebilirsin dedi ama pizza çok istiyor canım onda da sucuk sosis falan olması yedirtmiyor 😅 asyagibi
asyagibi AsyaveAnnesiii Hahah😂 evettt pizzanın sucuk ve sosisi aslaaa 😂 Umarsın belki canım ev yapımı sucuk ye kızart iyice azıcık bişey den bişey olmaz sonra göğüslerin çok ağrıyor 🙄
egemomss asyagibi Belirti yoktu evde ölçüm yaptığımda yüksek çıktı,sonra şeker yüklemesi yaptırdım orda öğrendim.
Baymehal asyagibi valla öyle ama çok çekiyor canım yoğurtla vs tüketmek ki yiyorum sonra gavıscon kullanıyorum 😅😅