AslanBebeginAnnesi trakyalikizce valla iki üç tane sancı çıktı ama doktor gayet normal dedi rahim kendini doğuma hazırlıyor sorun yok dedi 🙊🥹☺️
ecegun18 AslanBebeginAnnesi bizim bugün görüş günümüzdü sezeryan olucaz son 1 kontrolümüz kaldı 11 kasımda doğuma gidicez
sevil42 ecegun18 Benim 8 kasım sezeryan tarihim 38+2 de alacak sizi kaçta alacak merak ettim bana erken gibi geliyor
melegimmm_ duuyqquu ayy nasıl hissediyosunuz benim doktorum erkek bi de biraz çekiniyorum🙄ama daha var bizimkine 32+3🌺
duuyqquu melegimmm_ bugün oldu benim doktorumda erkek çok rahat geçti sağolsun çok babacan biri zaten 🙈
nuurrceren Neslismom biz de 27 ekimde 37+0 oluyoruz🤭Allahım sağlıkla, hayırlı, kolaylıkla kucağımıza almayı nasip eylesin 💛
Totoro Bugün görüş günümüzdüü ☺️☺️ Çok büyüdüğü için kısıtlı görebildik ama her şey yolunda kavuşmamıza son 7 gün 😍😍
AslanBebeginAnnesi Totoro yaaaa ne güzel 🥹 biz normale karar verdik bizim beyefendinin canı ne zaman isterse o zaman gelecek 🙈😇😂
AslanBebeginAnnesi Aylin-aydemir çok geçmiş olsun canım Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallah 😇💜
Simgece AslanBebeginAnnesi canım bende oğluşumu gördüm çok şükür 💙 normal doğum için beklemeye karar verdik bizde annesinin aşkı ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek 👶🏻🥰
snmhsnn AslanBebeginAnnesi hayırlısıyla hayırlı sağlıklı doğum hikayeleri yazmak nasip olur inşallah 😍
Annekusumm AslanBebeginAnnesi bizimde buqun görüş günümüzdü gttim ogluşumu gördüm geldim 27+4 olduk çok şükür asıl.maraton simdi basliyo yalanci sancilar erken basladi bu sefer vaktinde gelsinler inşallah 🤲🤲🤗