AslanBebeginAnnesi Ediskobebisko o kadar hızlı geçiyor ki inanamıyorsunuz 😇🙊 bir bakmışsınız 30lardasınız🙉😚
sevil42 ecegun18 Benim 8 kasım sezeryan tarihim 38+2 de alacak sizi kaçta alacak merak ettim bana erken gibi geliyor
Leyla1938 Semanurq alttan muayene yapılıyor normal doğum için kemik yapın uygunmu dar mi ona bakılıyor umarım anlatabilmişimdir. Doktor sadece eliyle muayene ediyor kokrulacak bir durum değil doğum yaklaşınca bakılıyor 🥰
duuyqquu melegimmm_ bugün oldu benim doktorumda erkek çok rahat geçti sağolsun çok babacan biri zaten 🙈
Leyla1938 Bende dün gittim sancı falan çıkmadı daha🙈 36+5 im suann hemen hemen aynıyız benim.ikinci doğum olucak. Son 3 haftaya girdik bakalım bende heyecanlıyım ne zaman doğacak. Haftaya sancım çıksa artık 🤭 AslanBebeginAnnesi
AslanBebeginAnnesi Leyla1938 ayy ne güzel şimdi siz ikinci bebeğiniz olduğu için tecrübelisiniz korkularınız azdır 🥹🤲🏻💜
MomsofSea Az önce görüşten geldik. 37+1 günlük kızıkam. 3kilo olmuş 🌸 31 ekim tarihi için sezeryan günümüzü verdiler.
Madameatalay Bende bugün gördüm bebişimi. 13 +4 ikili test yaptırdık. Ama doktor cinsiyet için tam bişey söyleyemedi. Hem erkek hem kız gibi dedi farklı açılardan bakınca, uğraştı durdu ama yok 🥺 haftaya kaldı artık
AslanBebeginAnnesi Madameatalay biraz da bebişinizin o anki duruşuna bağlı ☺️ İnşallah haftaya gösterir bebişiniz 🙏🏻💜
minikbirseyler76 Deletedmom_1003 öyle birşey yok gerçekten ilginç çatı muayenesi yapan doktor kaldı mı ?
Leyla1938 AslanBebeginAnnesi ay valla ikinci olduğu için daha çok korku var desem😁🙈 ilk doğum da doğumun zorluğunu pek bilemiyordum şimdi biliyorum biraz korku var oyuzden hayırla dogsunlar inşallah 🙏🏻
MomsofSea AslanBebeginAnnesi Hpv virüsü taşıyorum. Normal doğumda çocuğun ses tellerine bulaşma riski yüksek olduğundan bu yolu seçtik.