Tmlanne27 AslanBebeginAnnesi evet girdim.çok güzeldi insan bak-bak doymuyo😊😍🧿Gelişimi de güzel şükürler olsun🤲
Aylin-aydemir Kızlaaar koyu kıvamlı hafif kahve sarı gibi renkte bişey geldi dün benden nişan sanırım annemde nişandor dedi sancılarim çok yok bel ağrım var adet olcakmis gibi bişey hemen doktora giitmekte istemiyorum çok yoruyorlar sizce bekleyeyim mi 😏🙏
AslanBebeginAnnesi Aylin-aydemir karar sizin tabiki ama dün bana doktorum dedi ki nişanın gelirse sancılarını kasılmalarını takip et eğer beş dkda bire düşmezse gelme gelsen de eve yollarız dedi siz bilirsiniz bir doktorunuza danışın isterseniz 🌼
Dilan246 AslanBebeginAnnesi Ah hemde nasıl annem derdi anne olunca anlarsın diye. Pek kulak vermezdim ama cidden anne olma yolunda başlıyormuş annelik💗
Maliefem AslanBebeginAnnesi 10 gün öncede çekmişti riskli olduğum icin 10 güne bir çekileceğim artık sanci çıkmamisti insallah yine cikmaz 🌺🙏 teşekkür ediyorum
Aylin-aydemir AslanBebeginAnnesi bende sizin gibi düşünüyorum doktorumda bana öyle demişti o yüzden bekliycem insallahh kısa sürede doğum başlar 🤲🙏🤩
Rumeyysaaanur Ay hazırlandım çıktım hastaneye gidicem bir baktım arabanın lastiği patlamış gidemeyeceğimi düşündüm biraz üzüldüm falan ama gidiyoruum kızçemi görmeye 😍 Hastaneye gittiğimizin farkında sanırım kıpır kıpır dönüyor vuruyor 😂
AslanBebeginAnnesi Rumeyysaaanur o da kendini size göstereceği için heyecanlanmış annesi 🙉🥰😊 nasıl geçti kontrolünüz
Sumeyyeabdi AslanBebeginAnnesi cok sukur canim az kaldi kıyafetlerinide yıkayıp kaldırırsam inşallah ufak tefek eksiklerimiz kaldı ☺️
Leyla1938 AslanBebeginAnnesi yaa bak ne güzel söylemiş işte bize test yapalım edelim diyen olmadı. Bir daha maske ile zaten girmem doğuma yapsınlar testi. Hamilelikten dolayı alerjim artıyor zaten burun tikanikligi oluyor bide maskeyle iyice nefes alamiyoruz
Suheylaymn nuurrceren bence hastanın durumuna bağlı sancısı ağrısı kasılması başlayanlara bakıyor olabilirler her gebe aynı olmaz kıyas etmek doğru değil
Busra_sansar ayss-12 Benim de aynı şekilde bugün kontrolüm çatı muayenesinden korkuyorum utanıyorum acayip bakalım yapacak mı 38+2 deyim iki gündür kasıklarımda ağrı arttı normal doğum düşünüyorum ama vakti zamanında gelsin inşallah hepimizin evladı sağlıkla 🤲