elifsgr AslanBebeginAnnesi bizde cuma günü görmeye gidicez prensesimizi şimdiye kadar yüzünü hiç göstermedi umarım bu sefer gösterir ☺️
AslanBebeginAnnesi elifsgr kızlar biraz nazlı oluyor 🙈😇 çikolata yiyip gidin bence daha hareketli oluyorlar 🥹🤩
AslanBebeginAnnesi Rumeyysaaanur o da kendini size göstereceği için heyecanlanmış annesi 🙉🥰😊 nasıl geçti kontrolünüz
Rumeyysaaanur AslanBebeginAnnesi her zaman ki kıpır kıpır yerinde durmuyor😂 onun haricinde şeker yüklememiz yapıldı iyiyiz şuanlık
Karman34 AslanBebeginAnnesi ay benim haftaya çarşamba günü geçmiyor zaman sanki çok özledim birde cinsiyet öğreneceğiz inşallah kat kat heyecan yani 😍🤷♀️
elifsgr AslanBebeginAnnesi hemde nasıl nazlı cinsiyetini 21 haftalıkken öğrendim ☺️ neler yemiyorum hareket etsin diye tık yok evde de yerinde durmaz 😂
Busra_sansar ayss-12 Benim bugun ani kasılmalarım vardı apar topar acilden doğumhane katına aldılar çatı muayenesi yaptılar 2cm acığım varmış 24 Ekim’de tekrar gideceğiz bakalım her an doğuma hazırlıklı olun dedi☺️
Dilan246 AslanBebeginAnnesi Ah hemde nasıl annem derdi anne olunca anlarsın diye. Pek kulak vermezdim ama cidden anne olma yolunda başlıyormuş annelik💗