gkbyza AslanBebeginAnnesi normal doğum pozisyonunda göründüğü için yapmadı sanırım, son dakikada yapıyoruz doğum esnasında dedi yani doğururken normal mi sezeryan mı o an karar veriyorlarmış 😵💫 böylesini de hiç duymamıştım
AslanBebeginAnnesi gkbyza evet ben de ilk kez duyuyorum 😳 ama olsun vardır doktorunun bir bildiği illa ki kuzum ☺️🙏🏻
AslanBebeginAnnesi Duyguylmz Allah en güzel ve en kolay şekilde kavuşmanızı nasip etsin inşallah 🙏🏻 💜😇
AslanBebeginAnnesi Leyla1938 evet mesela doktorum bugün dedi ki seni doğuma almadan evvel pcr testi yapacağız dedi. Yoksa maske ile girmek zorunda kalırsın doğuma dedi. Çok mantıklı… keşke size de test yapsalarmış🙁🙁
Leyla1938 AslanBebeginAnnesi yaa bak ne güzel söylemiş işte bize test yapalım edelim diyen olmadı. Bir daha maske ile zaten girmem doğuma yapsınlar testi. Hamilelikten dolayı alerjim artıyor zaten burun tikanikligi oluyor bide maskeyle iyice nefes alamiyoruz
AslanBebeginAnnesi Mommyustn benimki tam 12 haftalıkken ikili testte belli olmuştu 🙉🙈😇 erkekler çok erken gösteriyor 🥹💜
Tmlanne27 AslanBebeginAnnesi evet girdim.çok güzeldi insan bak-bak doymuyo😊😍🧿Gelişimi de güzel şükürler olsun🤲
Sumeyyeabdi AslanBebeginAnnesi cok sukur canim az kaldi kıyafetlerinide yıkayıp kaldırırsam inşallah ufak tefek eksiklerimiz kaldı ☺️
AslanBebeginAnnesi KokosBebegim Allah şifa versin Allah doğacak bebeğinin yüzü suyu hürmetine sana güç versin canım dualarım seninle 🤲🏻💜
Honeyballl AslanBebeginAnnesi ayyy hadi inşallahhhh yaaa 🤲🤲🤲🤲 hep eli ile kapatıyo bakalımmm 🤗🤗🤗🤗 sabırsızlıkla bekliyoruzzz
Honeyballl AslanBebeginAnnesi maalesef göstermedi oğluş yüzünü 🙄😅😅😅 kafasını mideme dayamış poposunun üstüne oturuyormuş ayaklarıda yüzüne geliyormuş 🤣🤣 başka duracak bir tarz bulamamış beyfendi biraz da tembelmiş sakin bir bebek inşallah doğunca da böyle olursun diyor doktoru 😅
Dilan246 AslanBebeginAnnesi Bizde bugün gördük bebeğimizi detaylı ultrasonda hastaydım kendime geldim 💗😍
KokosBebegim @AslanBebeginAnnesi ALLAH RAZI OLSUN RABBİM HERKESİ BİR NEFESTE KURTARSIN.. SAĞLIKLA SINAMASIN 🙏
Elf96 Deletedmom_1003 acı hissettiniz mi bende 30 haftaliğim ama hamile kaldığım günden beri korkuyorum 😥