Bshn Merss başkalarını boşver kilo alsan çok aldın diyorlar almayınca da neden almıyorsun bebeğe yaramıyor mu diyorlar
Mxmxy 24+1 kızlar 5 kilo almışım daha bu normal mi korkuyorum bebeğim kilo almayacak diye yazın lütfen
Musfer Mxmxy ilk 3 ay her ay için 500 gr ikinci trimesterde her ay için 1 kg son trimesterde de her ay için 2 kg almaniz gerekiyor doktorum bu sekilde söyledi .Bu hesaba göre şu an tam olması gerektiği gibi gebeliginiz 🙏
sunmomy OzlmErdl bünyeyle alakalı bence ben 12 haftaya kadar kustum günde üç kere ama ona rağmen kilom artmaya devam ediyordu. bulantım 15-16 da tam kesildi ben bi başladım yemeye zaten allah nne verdiyse
sunmomy Tugcezeynep11 kız hayır be diyet falan ne biliyim beslenmişsin gayet de düzgün kilo almışsın 58 kilo ne 34 haftalıkta cok da saglıklı. Cocugunu besinlerden geri bırakma simdi tam kilo alma zamanı onun
adennlilith1 Cuccul 45 ya da 48 kiloydum hamile kalırken net hatırlayamıyorum gerçekten 24. Haftamdayım 60 kiloyum ama kilo almış gibi de durmuyorum anlamadım gitti