Sadomazo860 30+3 16 kilo aldım çok zor bir gebelik geçiriyorum çok şükür bugünüme kiloyu takmıyorum bebegim iyi olsun yeter ki
Merss Cuccul 30. Hafta 7 kilo aldım. Gören diyor kilo almışsın son ayların daha cok alırsın moralimi çok bozuyorlar ya 😒😐
snmhsnn Merss ben 37.haftamdayım 38 olacağım+28 almışım bana da aksine yüzün daha zayıf ellerin ayakların o kadar şiş değil diyip duruyorlar nerdeyse 30 kilo almışım söylediklerine bak he tamam diyorum insanlar susmuyor çünkü ne alırsan al hep bir lafları var
heleminnosminnosminnos Merss sona ne kalmış zaten Allahın izniyle 10 hafta kalmış, normal değil mi zaten şuan kilon ay valla insanlar moral bozmaya yer arıyor 7 aylık olmuşsun zaten daha ne istiyorlar ki , maşallah bence gayet normal 🥳
Bshn Merss başkalarını boşver kilo alsan çok aldın diyorlar almayınca da neden almıyorsun bebeğe yaramıyor mu diyorlar
Rafaelli Merss 29+0yarın 30haftaya giriş yapıcaz, bende 65kg hamıle kaldım, şımdı 72kg oldum, üzülmeyın yeterkı saglıkla kucagımıza alalım, kıloları verırız yıne😍
Mzgnormann Zehraaxdnz yok benim ilk gebeliğimdede öyleydi çok az çıkıyo kilo almıyorum hiç 1 Cide 47 le hamile kaldım 56 ile doğuma gittim şuanda 50 kiloyum😄
Merss snmhsnn Ağızlarına tıpa takasım geliyor :) sağlıkla al kucağına cnm inşallah sağ salim doğururuz
Kadriyeuzn Cuccul 29 hafta +10 kilo 73 oldum 🥲 80i görürüm gibi geliyor. İlk defa bu kiloları gördüm bende nasıl verirlir bilmem 🥹
Bshn Kokenilya bulantınız mı vardı ilk aylar 🤭 bende ilk 3-4 ay bulantıdan dolayı aç geziyor ve kilo veriyorum. İlkinde +7 kg ile doğuma gitmiştim bunda bakacağız daha çok küçük 😁