Anneperi Cuccul 15 olduk bugün 53 54 kg yum bu kg da gebe kaldım kilo almıyorum bulantım vs de olmadı
Xsare Cuccul 19+6 hiç kilo almadım çok Niğde bulantılı başladım ve 5 kilo verdim suan alamıyorum bi benmi böyleyim 🤦🏼♀️
birannebirfurki Xsare sağlık ocağındaki hemşire biley yiyip içmiyo musun hiç kilo almamışsın diyo ultrasondada bebeğim 4 5 gün falan önde gidiyo hangisi daha önemli ki bebeğin kilosu mu bizim kilomuz mu
xayssx sunmomy 48 le hamile kaldım. 39+3 le doğuma girdim 75 kiloyla🤭😂 normal doğurdum 10 kilo gitti doğumla 2 3 aya normale dönmüştüm şuan 48 kiloyum 11 aylık anneyim 🫶🏻
sunmomy xayssx ayy bende dönermiyim acaba diye düşünüyorum😂😂 demek ki cok zayıfız diye vucudumuz kendini doguma hazırlıyor. Dogumunuz nasıl geçti
mrvknr 48 ile hamile kaldım şuan 33+4 62 kiloyum. Ben ilk aylar çok çabuk kilo aldım doktorum yavaşlamam gerektiğini söyledi şuan daha dikkatliyim
semanur0456 mrvknr merhaba ilk 3 ay hiç mi kusmanız mide bulantınız olmadı ? Ben 9. Haftaya giricem mide bulantısından bişey yiyemiyorum cok az yiyorum. Malesef :( merak ettiğim Nasıl bu kadar cok alabildiniz😂☺️☺️ 🌸
Sibelcvn Cuccul net kaç kiloyla hamile kaldığımı bilmiyorum ama 55 civarıydım suan da da 70im 38+4 olduk bekliyoruz bakalım😄