Eymen2922ElisaYlmz Tam 34′düz bugün ve 10 kilo aldım üçüncü gebeliğim diğerlerine göre bu sefer az aldım sağlıkla sihhatle hayırlısıyla kucağımiza alalım inşaallah 🤲🏻
heleminnosminnosminnos 22 ye girdim bugün 4 kilo aldım toplam son 3 haftada aldım hepsini de 🥲 Cuccul
Ballisinsen Ysm0307 evet tuhaf durumdayim sanrm ya. Bende istiyorum kilo almak aslnda 😄 karnimda küçük bakiyorum milletin karni kocaman hamileligi sonuna kadar hissediyorlar. Bende cinslik var 🤔
Duygucancan Ben ilk 3 ay kilo almadım 3. Ay bitti almaya basladım 55 ile hamile kaldım suan 61 kiloyum 2 gün sonra 6 aylık oluyoruz inşallah dha almam🫠
Fh2512 45 le hamile kaldım 20.haftamdayım 5 kilo aldım 🤭🤦♀️ ilk defa tartıda 50 yi gördüm hayatımda şaşkınım 😂
Mzgnormann Zehraaxdnz yok benim ilk gebeliğimdede öyleydi çok az çıkıyo kilo almıyorum hiç 1 Cide 47 le hamile kaldım 56 ile doğuma gittim şuanda 50 kiloyum😄
Leyla1938 Cuccul 36+5 toplam 9 kilo aldım ilk gebeligimde de 9 kilo almıştım bundada 10 kilo ile kapatırım diye düşünüyorum bakalım 😅