09Rabiaa35 babyfuresma bende de var normalde vardu ama ağrım yoktu yada kabızlığım hamile kaldim 16 haftadayim tuvalete girmekten korkuyorum hamile olduğum için ilaç bisi vermiyorlar biri soğuk su biri sıcak su doyor doktorların gotum saklama oldu sokak sicak diye doğumdan sonra amilatla alın dedim emzirme olduğu için yapamayiz dedi ama çok ağrılı geçiyor oturmak yok bisi yok lanet bisi Allah kimseye yaşatmasın 😔
kaderbylozturk Eminedilanim ben neler cektim en son doktordan krem yazdırdım şmdide çıkmıyor şansıma kremın adı procto glyvenol sabah akşam mümkünse dışkılama sonrası az miktarda krem sıkılır makat içerisine yazıyor
Gizem_alan Eminedilanim ben birinden şey duydum patlıcanın yaprağını güneşte kurutup ufalicaksin ince tülbent tarzi biseye sarıp hemoroidin üstüne koyacaksın iyi geliyomus benimde hamilelikte ortaya çıktı baya haya kanıyor ama yapmak nasip olmadı Bi türlü
MrvRmzn Eminedilanim bende de vardı felaket birşey.Ama ağrıyı bende geçiren sürekli zeytinyağ ile tampon yaptım oraya
Baharsss busedgts normaldede sıcak suya oturulmuyo zaten suyun buharına oturmak gerek yani hemoroide su değil sıcak su buharı temas etmesi gerek
Qnl Baharsss ahaha korkma içerdi kaçmıyor da onu yaptırmak mesele 🙈 bende yaptıramadım ama en kesin çözüm olduğuna eminim
inancalmira Eminedilanim valla ben on tane çocuk doğurur idim o acı ile . Tek tedavisi beş tane patlıcan sapını bir litre suda kaynat sabah akşam aç karnına iç emin ol maksimum ikinci gün geçer kabizolmamaya diktat et ama
akngmzkrbck Zeytinyağı sadece anlık rahatlatıyor. Bende 35. Haftamdayim geçen hafta olmuş. Doktorum kortos krem verdi şişliği ve acıyı tamamen aldı. Doktorunuzla konuşun isterseniz sıkıntı görmezse bu krem gayet iyi geldi
Serpilturgutkus akngmzkrbck banada bu krem hiçbir işe yaramadı kişiden kişiye değişiyormu acaba bende 4.evre şuan kanama yok agrı kaşıntı yok şükür ama hepsi çok büyük ve bana artık normal hayatımda sıkıntı yapıyor
Baharsss Qnl değil ya kesin çözümü yok hemoroidin eşimde vardı cevizin büyüklüğünü geçmişti iki tane küçükler cabası ameliyat oldu yine çıktı yine çıktı
FatosNazim53 Eminedilanim Doktora danışmalısınız. Arkadaşım aynı oldu. Bu yüzden sezeryan oldu krem kullanabildi sadece.
inancalmira Marymary patlıcan yiyoruz sonuçta ama ben ölecem sanmıştım valla iki güne o geçirdi. İlaç krem uyuşturucu kremler hiç bir şey fayda etmemişti
PeraTuna Ben de çok çektim anestol pomad ve proctolog krem tavsiye ederim çok işe yarıyor . Ilık su banyosu anlık rahatlatır . Anestol kaşıntı ve ağrıyı alır diğeri küçültür 1-2 güne geçer
Mlkegz 18 haftalıkken başladı 1 ay geçti dayamadım. Doktorumun önerisiyle Proctoglyvenol krem günde 2 kez kullandım. 3 gün yeterli oldu kullanmam. Suan 23 haftayım şikayetim yok öneririm👍🏼