Fatoskty Zeynepp__ acile gidiyorum şimdi suyumda gelmiş olabilir. Henüz anlayamıyorum ama sarı sarı akıntım durmadı
Meyra41 Fatoskty yaaaa :) hadi hayirli olsun canım darısı başımıza inşalah. Rabbim anali babali büyütsün inşallah
Fatoskty Mferideb amin hepimizin. Size tavsiyem hastaneyi doktoru iyi seçin. Nedenini post olarak kendime gelince paylaşacağım🌺
GlUysal Fatoskty buhun doktorumla konuştum aynısı bende Nur kaç gündür ara ara gelıyor rahım ağzındaki mukozalar gelıyordur dedı nısan dedımleri gibi kahve pembe gibi oluyormus
Tospikannesiiiii Fatoskty ya canım benim de durumlar hemen hemen aynı noldu ne yaşadın çok meral ediyorum
Fatoskty Tospikannesiiiii bebeğim doğdu ama yoğun bakımda gelen leke kakasıymıs kakasını yediği içinde enfeksiyon kaptı. Lütfen dikkat edin
Tospikannesiiiii Fatoskty anladım ben Bi doktora gözükeyim en iyisi sana da geçmiş olsun tez vakitte kavuş inşallah çocuguna
Fatoskty Tospikannesiiiii Allah razı olsun sizi korkutmadık istemedim ama dikkatli olun. Doktor kontrol ettiği halde beni yanlış yönlendirdi başka hastaneye gitmek zorunda kaldım
Meyra41 Fatoskty csnim kacinci haftandi peki genelde kaka yemeler son haftalsrda oluyor 39dan sonra 40nda falan