Fatoskty Kızlar merhaba 39+4deyim sarı renkte nişan gelir mi ? Az önce akıntı gibi sarımsı renkte peçeteye geldi emin olamadım
demetarik Fatoskty valla bende 37+1 im seffaf sümüksü yapida akintim geldi her zamankinden farkli bende burda bekliyim bakalım tecrübeli analar neler diyo 😁
Tospikannesiiiii Fatoskty ya canım benim de durumlar hemen hemen aynı noldu ne yaşadın çok meral ediyorum
Kardelenlinam demetarik bende şuan 37+4 deyim bugün öğleden sonra geldi aynı şekilde şeffaf bende sürekli araştırıyorum ne zamana başlar doğum diye bir yandanda korkuyorum ilk gebelik
Dahayeni1 Nişan belirtisi evet akıntı katı ve hafif pembemsi şekilde olur akışkan olmaz bende öyle olmuştu nişan gelmesinden 10 12 saat sonra doğum yaptım rahmin ağzındaki tıkaç gibi düşünün parmak ucu büyüklüğünde
Fatoskty Dahayeni1 benimde 2 defa geldi biraz yapışkan sümüksü gibi sarı renkte ama sancım falan yok şuan ilk gebeliğim hem korku hem heyecan var 🥹
Meyra41 Kizlar sarımsı olmaz kahverengi sümüksü bir kıvam olur yada kirmizi ama genelde koyu kahve olur :)
Fatoskty Meyra41 ilk defa böyle bi akıntım geldi. Kıvamı sümüksü ama sarıydı . 2 defa falan geldi şuan durdu 🤷♀️
GlUysal Fatoskty buhun doktorumla konuştum aynısı bende Nur kaç gündür ara ara gelıyor rahım ağzındaki mukozalar gelıyordur dedı nısan dedımleri gibi kahve pembe gibi oluyormus
Fatoskty Mferideb biraz sancım vardı geçti . Uyudum uyandım şimdi yoğun gelmiş ama bu sefer kahverengi gibi kıvamıda yumurta akı sümüksü gibi çok tedirgin oldum
Fatoskty Uyuyanguzel https://imgyukle.com/i/n9TENf HASSAS OLANLAR BAKMASIN LÜTFEN (akıntı,nişan) Fotoğrafı
Kaahvelii Fatoskty Nişan yani başka bisi değil Sabah gelende nisandir çünkü burda biri daha paylaşmıştı aynı balgamsı Bi goruntusu vardı onun da beyaz sarı şeffaf biseydi
Fatoskty Kaahvelii ayy panik oluyorum. Gelmiyo diye ağlıyordum şimdi nişanım gelmiş daha çok strese girdim 😂
Fatoskty Uyuyanguzel evet . Postu ilk attığımda bunun sarısıydı yoğunluğu daha azdı şimdi böyle olmuş daha da yoğun geldi
Fatoskty Uyuyanguzel rengi beyazsa normal diye biliyorum çünkü benimde son haftalarımda yoğun beyaz geliyordu ilk defa böyle oldu sanırım buda nişanmış