Esrarslan
[bilinmeyen] aynen öyle tatlım benim öyle çok ilişkimde olmadı malesef o yüzden hayırlsı artık bekleyip göreceğiz 😍
Okyanusburc
[bilinmeyen] eczaneden test aldığımda görünmedi hiç sonra kan testi ile 4 haftalık olduğum anlaşıldı çok farkediyor gebelik testi adet geçince çıkıyor ortaya
Okyanusburc
[bilinmeyen] hissediyorsun zaten ya allah sana öyle bir duygu veriyor ki dikkat ediyorsun sonra herşeye
Seva_Seva
[bilinmeyen] seninle tam aynı durumdayiz ayni seyleri yaşıyoruz bu ay )) ay çok heyecanliyim iki sonucada hazirim sonuçda ucunda ölüm yok hayat devam ediyo herşey kendi zamanında oluyo naparsak yapalım
Okyanusburc
[bilinmeyen] sıvısızlıktan ıdrar öyle olabilir göğüste oluyor ama kan testinden sonra tam anlaşılır regil döneminde öyle olabillir umarım hamişsindir
Esrarslan
[bilinmeyen] kuzum dün ovulasyon yapmıştım ikinci çok belli değildi ama vardı bide bugün göğüslerim daha hassaslaştı gibi kaşınıyor iki gündür uçları belirginleşti hafif Ağrı da var beklemedeyim 16 sı adet günüm İnan bugün rüyamda lokum gördüm okadar canım çekti ki ay inş hamileyizdir tatlım ya 😍🙏 güzel haberlerini bekliyorum 😘
Esrarslan
[bilinmeyen] aşkım çok sevindim allahım ya inş bende çok heycanlandım hemen kan ver güzel haberini Canla bekliyorum 🙈😍😍
Esrarslan
[bilinmeyen] inş Can’ım cıktıysa vardır şey sorcam bugün senin yumurtlamadan 14 gün mü oldu bide kaç gün ilişki oldu yumurtlama zamanı 😍
Esrarslan
[bilinmeyen] anladım kuzum 😊benim çıkmaz sanırım yapsam daha 5 gün var adete 😔
Esrarslan
[bilinmeyen] yok kuzum bi dün ovulasyon yaptım daha da yapmadım zaten yapa yapa hep bitirdim 😂😂
Esrarslan
[bilinmeyen] aynen canım Hakkımda hayırlsı artık🙏😊
Merveangel
[bilinmeyen] tam ayın kacinda cift cizgi cikmisti cnm ovulasyonda birde ertesi gün mü siliklesti benim 30 eylülde çift cizgiydi 1 ekimde yine ayniydi 2 ekimde siliklesti bende bekliyorum cumartesi test yapiyim diyorum
Merveangel
[bilinmeyen] 8. Günü senin ayin kaçıydı cnm
Burcu09
Bende bekledim arkadaşlar reglımı 3 gün geçti bu sabah test yaptım pozitif çıktım yarınsa doktora gidicem cok güzel ama belirsiz bir duyguymuş 🙈🙈
Merveangel
Burcu09 ne güzel gözün aydin cnm yumurtlama günün nezamandi cok sevindim senin adina
Merveangel
Burcu09 akintin oldumu peki cnm yumurtlamadan sonra
Merveangel
[bilinmeyen] benim yumurtlamaya göre bat 16 sı olucak
Burcu09
Merveangel teşekkür ederim cnm 25 eylüldü benım
Merveangel
[bilinmeyen] anladim cnm kan degerini bizimle paylas mutlaka gebelik testi laboquick demi silik gösteren
Merveangel
[bilinmeyen] cnm seninde akintin varmı hic yumurtlamadan sonra degisik neler oldu