Mihra
[bilinmeyen] bend eovülasyon yapıormda bende adetim bittikten 5.gün basladım 9.test yaptm hala çıkmadı benim bazen braz daha koyu oldu çizgi ama tam degil sizin tam kaçıncı gününüzde yumurtlamıs oldunuz bu arada çok sevindm hamile olmanza inşallah darısı başma :)
Mihra
atıyorum canm ona da :) amin inşallah yumurtlamcm diye korkmuyo değilim akıntım başladı bugün ama yumurtladgnda sancı oldumu sizde
Merveangel
[bilinmeyen] cnm benimde 30 eylülde pik yapti 1 ekimdede koyuydu 2 ekimde siliklesti bugün 10. Gün dün aksam cok uykum geldi uyumusum normalde 1 den asagi hayatta uyuyamam yataga girsem bile sabah test yapiyim dedim ikinci cizgi 3 dakikada silik bir sekilde cikti test felan bozuktur diye baska marka yaptim oda silik cikti pazartesi tekrar yapicam koyulasirsa kan testi vericem
Bsrabuse
[bilinmeyen] aldın mı kan sonucunu canım
Esrarslan
[bilinmeyen] kuzum İnstegramın varmı Şimdi ovulasyon yaptım da merak ettim dün yaptığın da senin de mi böyle çıkmıştı diye 😍
Esrarslan
[bilinmeyen] esrarslan.coban 😍
BeyzZaA
[bilinmeyen] ne kadarlıkken düşüklerin oldu
Bsrabuse
[bilinmeyen] çok sevindim canım Rabbim inşallah kucağına almayı da nasip eder 😍
Mihra
[bilinmeyen] canm gözün aydın ovülasyon sürecindne kısaca bahsedersen cok seivnirim bende bu ay takip yapıorum
Busracetin
[bilinmeyen] ovulasyon surecindeki paylasimalrindan etkilenip ben de ekim ayinda ovülasyona başlayanlardanim 😊 insallah senin gibi güzel sonuçlar aliriz , Allah saglikla kucagina aldiğin günleri de gostersin inşallah senin adına sevindim canim
Mihra
[bilinmeyen] şükür canm darısı başımıza :)
deletedmom592
[bilinmeyen] hayirli olsun rabbim kucagina almak nasip etsin canim. Belirtilerin neydi yani yumurtlamadan sonra hemen basladi mi gogus hassasiyeti bel agrisi gbi
Rumis
[bilinmeyen] Hayırlı olsun biri de bebeğin tutunması için Ya Mübdi ismini söylemişti sağlıkla gelsin inşallah canımmm bize de dua et 😍😍
Mihra
[bilinmeyen] canm birşey sorucam ben dün test yaptm koyuydu ama tam degl sabah baktgmda koyulaşmştı sabh değrlendrdk bgn ki testte tam çift çizgi cktı hemen sen değerlendirmeyi kaç gün yaptn acaba
Kaderbala
Kızlar ya ben denedim bu ay 6 gün peşpeşe yaptım sadece üç gün kırmızı çizgi gördüm onlarda silik çizgi biz yinede değerlendirdik o günleri ama üç günden sonra tekrar yaptım testi çizgi koyulaşır diye bekledim çizgi kayboldu. Ne olur ne olmaz diye yaptığım günün akşamı tekrar yaptım yine aynısı oldu. Şuan silik çıkalı en son 3 gün oldu ve sol kasığımda da ağrı var noldu anlamadım 😞😞