tosbisinannesi
Ben de hamile olduğumu hissedip adetime 5 gün kala test yaptmıştım silik çıkmıştı aynı şekilde. Adetim 2 gün geçtiktek sonra test yaptım yine silik çıktı ama hamile olduğumu hissediyordum. Hemen sonrasında hastaneye kan testi yaptırmaya gittim ve 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ☺️ En sağlıklı sonuç kan testi bence acilde hemencecik yapıyorlar.
Devran
Silikte çıksa hamişliğe işaret 😊
Krispiim16
[bilinmeyen] ben bir gün kala öğrenmiştim sonra kan testinde çıktı bende de çok net değildi ama karşıdan bakınca görünüyordu hatta eşimi uyandırıp sordum sadece ben görmüyorum dimi diye 😌
Gizem10
[bilinmeyen] canım bende adetıme ıkı gun kala test yapmıştım dedıgın gıbı ancak ışıkta çok sılık bır cızgı vardı ertesı gun duramadım kan testı yaptırdım çıktı bence ne olur ne olma kan testı yaptır
Devran
[bilinmeyen] bende 1 düşük oldu üstünden 3 ay geçirdim sonra hamile kaldım ama silik çizgide çıksa hamilesin bide zaten o silik çizgi saniyeler içinde çıktıysa kesin diyebiliriz sen gene kan testi yaptır bütün sorular kalksın ortadan ayyy inşallah hamişsindirrr 🙏😊
Okyanusburc
[bilinmeyen] ben adetime 2 gün kala yapmıştım testi bulanıktı ama hemen kan testine koştum net çıkıyor ve 6.haftalık4 günlük hamişim ❤️
Okyanusburc
[bilinmeyen] adet günün geçtikten sonra tam çıkıyor bu şekilde olöuyor yakınsa git sağlık ocağına 2 dk da test yap öğlen sonuç al 😁
Krispiim16
[bilinmeyen] idrara hemen geçmeyebiliyor canım kan testi yaptır bence 😌
Devran
[bilinmeyen] İnşallah canım Rabbim gönlüne göre verir ben herkese dua ediyrm Anneliği isteyen herkese nasip etsin istemeyene hiç vermesin 🙏
Krispiim16
[bilinmeyen] vanım bende Regalim olmadan önce hassasiyet olurdu ama bu ay niye hassaslaştı ama benim meme ucum hiç yoktu onlar belirgin bi hal aldı mide bulantısı ve aşırı baş ağrısı hissediyordum gün içinde kan testi yaptım negatif tabi yumurtlamadan falan 1 hafta 10 sonra falan 😌 sonra adete bir gün kala içime doğdu alayım bi test de yapayım ne kaybederim dedim hissediyordum ve eşime söylemiyordum oda rüyasında bi koz bebek dünyaya getirdiğimi rüyasında görmüştü ben test alıp yapıncaya çıktı işte 😌
Baliksu
[bilinmeyen] hamilesin bence bendede aynisi oldu hata bir on dk sonra ikincu cizgi beli belirsiz cikti daha olmadan cikmisti
Mihra
[bilinmeyen] merhaaba cnm nasıl bir değerlendirme yaptın sadece yumrtlama günü mü birde yumurtlamayı görüdğünde 3 gün diyorlar ya o şeklde mi bend ebu ay deniyorumda henüz yumurtlamam olmadı adet bitiminden 5 gün sonra başladım bende bugün adet bitiminde sonra 13.gün
Mihra
[bilinmeyen] ben b kez hemen bitiminde başlamştm hemen yumurtlama var göstermişti bana ama meğer yumurtlamamsm adet günüme yakın tekrar çift çizgi çıkmıştı çünkü adet bitiminden kaynaklıda bence çifft çizgi çıkabiliyor heralde hormonlardan
Krispiim16
Mihra bazen hamile olduğunda bile ovulasın testinde çiğ çıkabiliyor kızlar
Esrarslan
Krispiim16 aynen kopkoyu çizgi cıkması da hamileliği gösteriyormuş hatta gebelik testlerinden önce bile ovulasyon testinde çıkabiliyormuş
Krispiim16
[bilinmeyen] canım kan neden vermiyorsun
Esrarslan
[bilinmeyen] canım hemen beş dakka damı çıktı o çizgi
tosbisinannesi
[bilinmeyen] telefonun ışığını tuttuğumda anca gözükecek kadar silikti. Hatta eşim yok orda çizgi falan alttakini görüyosun sen demişti 🙈 çizgi hiç olmadığında orası tamamen bembeyaz oluyomuş tabi, hiç pembemsi renk bile olmuyormuş sonradan öğrendim. Yine de çok ümitlenme ve adetinin geçmesini bekle ve de üzülme. Psikoloji çok önemli şimdi olmasa bile sonraki denemeler için
Esrarslan
[bilinmeyen] aynısı benimde başıma geldi yumurtlamadan bi hafta sonra test yaptım hemen degil sonra ikinci çizgi silik çıktı dedim iki gün sonra kesin çıkar yine yaptım baktım tek sonra yıkıldım aradan biraz geçti sonra çok çok silk tel flaşını tutunca belli oluyor ilki daha belirgin çizgi oda sonra internette okudum bu marka testler hep zaman geçtikçe silikte olsa çizgi gösteriyormuş yAni bu aydan bende umudu kestim ya 😔
Esrarslan
[bilinmeyen] 6 gün var kuzum İnan çok üzüldüm ama tabi Allah’tan umud kesilmezmiş bide bi bayanda da böyle çizgi silik çıkmış sonra adet olmuş benim iyice umudum bitti tabi 😔