Melek0606 gulcannurozturk dewlet hastaneleri normal ultrasyon gibi bakıyorlar ne bi resim ne bi bilgi veriyolar sadece cinsiyeti söylüyorlar
Pamugum02 Ali ipege gidenler yaninzda usb bellek gotrdunz mu benden istediler yrn randevum varda. Telefona da yolluyorlarmi acaba resimleri videolari
pembefiyonk Pamugum02 bana direkt whatsapp tan gönderdiler orda canım USB getirin falan dememişlerdi ☺️
Busudiyin Pamugum02 benden istemediler direk telefona gönderiyolar bütün fotoğraf ve videoları, bi uygulama indiriyosunuz izliyosunuz.
pembefiyonk Busudiyin ben de haziranda Ali İpek’e gitmiştim sağlıkçı olduğum için 500 TL demişlerdi ben de çok memnun kalmıştım bayağı güzel bir rapor yazmıştı kendi doktorum şaşırmıştı ☺️
pembefiyonk Pamugum02 bi de CD ile video kaydı vermişlerdi, bence omunla uğraşmamak için öyle bi yönteme geçmiş olabilirler ☺️
Hulyasezer Pamugum02 kimi arkadaşıma soruyorum istemedıker dıyolar benımde ıstedıler bısey mı var dedım uok kontrol amaclı dedıler kan uyusmazlıgımızda var cok korkularım var temız cıktı detaylımız sadce kalbınde parlaklık cıktı oda doguma kadr gecer dedı bıdaha gel falan demedı ama. Hala korkuyorum 2 li taramamızda on binde bir olarak down sendrom cıktı ama deger ler normal yazıyo olada bılır olmayada bılır dedıler bu testler gercegı gostermez dedıler sukur bısey yok masallah bayada hareketlı ama hamılelıgımı zehır ettıler rabbıme dua edıyorum sadce bol bol
Meliko gulcannurozturk ben memorial de dr ertuğrul karahanoğluna gittim ben odasından çıkmadan kendi doktorumu arayıp telefonla bilgi vermişti
Ceyo93 gulcannurozturk şehir hastanesinde takipli değilseniz orası yapmıyor ben zübeyde hanımda yaptırdım ağustos ayında
Aselsmoms gulcannurozturk canım ben Ali ipeğe gitmiştim 750 TL herşeyini teker teker inceliyor ve anlatıyor çıkışta da CD ve ultrason görüntüsü veriyor WhatsApp üzerinden de kısa videolarini atıyorlar kesinlikle tavsiye ediyorum 🥰
Pamugum02 Busudiyin ben bgn gotrdum usb bellek orayada atti hepsini, ayriyetten vatsaptanda atti. Banada bi program adi söyledi,onu indrmedende vatsaba attklarindan izleyebldim , o dedgnz programda nasil izlenio
Democann Ybusra Evet randevu alıp doktora muayene oluyosun o seni yönlendiriyo gidip ultrason için gün alıyosun canım