Kızlar merhaba. Ankara’da devlet hastanesinde ayrıntılı ultrasona gireniniz var mı? Özele gitmeyi düşündüm az önce fiyat aldım 1500 2000 den aşağı yok… Bu fiyatlar ne böyle 😢

gulcannurozturk
    Ben Ankara Üniversitesi tıp fakültesi takipliyim, orada baktırdım 30 40 dakika bakıyorlar. Randevu bulursanız değerlendirin.

gulcannurozturk emin olmamakla birlikte şehir hastanelerinden rahat randevu bulunabilir diye düşünüyorum hacettepe de falan bulamıyor kimse bi sorun
      Gazi şehir hastanesi ve 29 mayısta bulunabilir diye düşünüyorum

gulcannurozturk
        Canım Zübeyde hanımda çok kısa sürüyormus öyle duydumm imkanın varsa eğer özelde girebilirsiniz
        Bide şehir hastanesinde yaklaşık yarım saat sürüyormuş
        Haftan erkense şehir hastanesnden randevu alabilirsinn
        Gazi hastaneside çok iyiii diyorlar

Meliko
          Bende ilk başlarda devletten randevu bulmaya çalıştım ama maalesefki asla yer yok gebeliğin başında almak lazım 🥲

Bende yrn ins ali ipege gidiyorum memnuniyet üzerine orayi sectim

gulcannurozturk Devlette takipliyim ayrıntılıyı şehir hastanesinde çektireceğim 12+3 haftalığız şimdiden randevu aldık devlette biraz erken almak gerekiyor ama yine de araştırmak gerekiyor tabi.

Tubatgn bende tıp fakültesinde takipliyim ayrintiliyi da orda yaptırdım ilk kizimida orda doğurmuştum gerçekten güzel temiz hastane