gulcannurozturk
Canım Zübeyde hanımda çok kısa sürüyormus öyle duydumm imkanın varsa eğer özelde girebilirsiniz
Bide şehir hastanesinde yaklaşık yarım saat sürüyormuş
Haftan erkense şehir hastanesnden randevu alabilirsinn
Gazi hastaneside çok iyiii diyorlar
Ayrıntılı ultrason (Ankara'da)
EzgiEren1
Ben cuma günü orda girdimm cok iyi ilgileniyor 🥰🥰
Meliko
Bende ilk başlarda devletten randevu bulmaya çalıştım ama maalesefki asla yer yok gebeliğin başında almak lazım 🥲
gulcannurozturk Ali ipek mükemmel bir doktor her soruna cevap bulabiliyorsunuz 750 liraydi
Bende yrn ins ali ipege gidiyorum memnuniyet üzerine orayi sectim
gulcannurozturk Devlette takipliyim ayrıntılıyı şehir hastanesinde çektireceğim 12+3 haftalığız şimdiden randevu aldık devlette biraz erken almak gerekiyor ama yine de araştırmak gerekiyor tabi.
Democann teşekkür ederim canım bir bakacağım
Yagmurrr98 bir bakayım teşekkür ederim😍
Tubatgn bende tıp fakültesinde takipliyim ayrintiliyi da orda yaptırdım ilk kizimida orda doğurmuştum gerçekten güzel temiz hastane
gulcannurozturk Dr. Ali İpek tavsiye ederim ben çok memnun kaldım çukurambarda kliniği
gulcannurozturk dewlet hastaneleri normal ultrasyon gibi bakıyorlar ne bi resim ne bi bilgi veriyolar sadece cinsiyeti söylüyorlar
gulcannurozturk Ali ipek ten randevu aldım Kasım için 750 tl
Ali ipege gidenler yaninzda usb bellek gotrdunz mu benden istediler yrn randevum varda. Telefona da yolluyorlarmi acaba resimleri videolari
Pamugum02 neden istediler ayrıntılı sizden ?
ebrue acaba ne için ıstedıler detaylı ultrasonu sızden
Busudiyin ben de haziranda Ali İpek’e gitmiştim sağlıkçı olduğum için 500 TL demişlerdi ben de çok memnun kalmıştım bayağı güzel bir rapor yazmıştı kendi doktorum şaşırmıştı ☺️
Pamugum02 bana direkt whatsapp tan gönderdiler orda canım USB getirin falan dememişlerdi ☺️
pembefiyonk bana bgn getirirn dedilerde sasrdim bende
Hulyasezer vakti geldignden dolayı canim herkesten istenilen bişey bu