Mervecitakozkaya Asenabusraksoy çok yoğun yemek yiyemiyorum zaten et falan hiç bir türlü yiyemiyorum genelde çorba tarzı şeyler
Asenabusraksoy Mervecitakozkaya Premesis Plus kullandım bazen yine devam ediyorum içinde hem vitamin hem folik asit var ve midemi rahatlattı diyebilirim doktoruna sorup bunu denesene umarım sendede işe yarar.
Gzmerdm Bende 6 cı haftama girdim miğde bulantısıyla anladım hamılelıgımı zaten ama benım için için bir bulantı ıkı üç günde bir akşamları bir kere kusturuyor.bu konuda suanlık şanslıyım galiba.ama bu her an içimdeki bulantı hıssı günümü mahfediyor ve çalışıyorum😢
Mervecitakozkaya Gzmerdm aynı şekilde bende çalışıyorum ama çalışırken sürekli bir iş ile uğraştığım için bulantılarım eve göre daha az
Mervecitakozkaya Asenabusraksoy bende bir doktorun tavsiyesi ile bir ilaç aldım dün ilk defa kullandım ama bir faydası olmadı. Dediğiniz ilacını bir sorayım çok teşekkür ederim
Betultaskin Mervecitakozkaya ilk 4 ay hiç olmadı sonradan başladı şimdi mutfağa giremiyorum bulantıdan 24+0 😭
Mervecitakozkaya Betultaskin sizin de tam tersi olmuş 😔 umarım tez zamanda geçer . Yani bu bulantıların bir tedavisi olmalı 😔😔
Edebyahu Mervecitakozkaya midenize iyi gelmeyen şeyleri yemeyin. Mesela ben Bulgurlu bişeyler yiyince kusuyorum bulgur olan şeyleri yemeyi bıraktım. Az az yiyorum ama sık sık. Gözüm yemekte kalıyor ama napalım😅 meyve suyu içince kusuyordum onu da bıraktım. Geçer inşallah siz neden kusuyorsanız onları yemeyi bırakın.
Mervecitakozkaya Edebyahu bende de şu an da inanılmaz bir yoğurt takıntısı başladı bu aralar midem onu kabul edyor sadece. Zaten yoğun bir şekilde iştah kaybı var
Sevdali Bir haftadır çok kötüyüm sabah uyanınca akşam uyuyuncaya kadar sürekli bir bulantı var açken tokken napıcağımı şaşırdım iyice :(
Mervecitakozkaya Sevdali şu anda bende aynen bu durumdayım. Ya yoğurtlu şeyler ya da meyve tarzı şeyler yiyorum
cemre- Sevdali uzun süre aç kalınca da mideyi tetikliyor bulantılar . Hiçbir şey yiyemeseniz yoğurt, ekşi elma yemeye çalışın mideyi rahatlatır.ben sıvı şeyler tüketince kusarım . Bazen suyu bile çok az yudum yudum 20 dk arayla içerim.
Ayseport Mervecitakozkaya yok hiçbişe kullanmadım yağsız salçasız şeyler yedim genelde hep ekşi meyvelrden yedim çubuk kraker yedim hiç yemek yapmadım etten tavuktan balıktan tiksinmiştim
Mervecitakozkaya Ayseport benimde normalde çok sevmeme rağmen et türleri ile aram hiç iyi değil şu anda
blackberry118 Mervecitakozkaya 15. Haftada btmisti benim ama 33de geri geldi bulantilarim. Yine kusuyorum😣
HuriyeTrkolu Mervecitakozkaya benim de çok bulandı üçüncü ay dolduğun da kesildi.kendinizi kesinlikle aç bırakmayın etkisini göreceksiniz baş ucumda çubuk krakerle uyuyordum tavsiye ederim gözünüzü açar açmaz bişeyler yiyin
Mervecitakozkaya HuriyeTrkolu evet bende onu farkettim aç kaldığım an daha şiddetli bulanıyor çubuk krakerle baya dost olucaz bu zamanlar 😌
mrshavva 16. Haftamda yavaş yavaş azaldı bulantı ilaçlarının hiç biri işe yaramadı hastaneye yatışım verildi ama yatmadım sürekli serum taktırmak zorunda kaldım 😞 şuan 26 haftalığız çok şükür bulantım yok arada çok nadir kokulardan midem bulanıyor oda çok uzun sürmüyor neyse ki 🙃 rabbim yardımcımız olsun tez zaman da geçer inşallah bulantıların
Mervecitakozkaya mrshavva inşallah herkes 3 ay diyor bende o kadar sürmesini umuyorum 🙏🏻 Teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin 😌
Ayseport Mervecitakozkaya hiç yemedim ben ağzıma sürmedim daha fazla tiksinmeyim diye bu sabah bile kahvaltıda ne yediysem çıkardm ama uyanır uyanmaz kaynana sopası yeyince biraz rahatlatıo sonra kahvaltı yap bugün öle yapmadm kustum 😢