- Düzenlendi
gunesx Öncellikle hayırlı doğum olur ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏽 ben 16 gün önce sezeryan oldum sondayı uyuşturmadan taktılar ama bir şey hissetmedim o an ameliyat paniği vardı bende plansız bir doğumdu😂 Ameliyat esnasında hafif mide bulantım oldu ama kısa sürdü öyle uzun değildi bebeğin doğduğu anı ilk ağlama sesini duymak çok güzel tarifsiz bir duyguydu 🌺 ameliyattan çıkınca uyuşukluk 6 saat içinde geçiyor 6 saat sonunda yürütmek için geliyorlar o ilk kalkma anı zor oluyor canın yanıyor ama sonra adım attıkça geçiyor ve yatarken ağrıların oldukça kalkıp kısa kısa yürüyüşler yap ağrılara daha iyi geliyor ve daha çabuk iyileşiyor insan ben her ağrım olduğun da kalktım yürüdüm ertesi güne ağırlar biraz hafiflemiş oluyor zaten ben 4. Gün baya baya toplamıştım kendimi oturup kalkarken zorlanmıyordum ☺️ İlk üç gün Süt gelmeyebilir ama sakın endişelenme sağmayı dene her yarım saate bir insin aşağıya süt ve sıcak suyla masaj falan yap o zaman da süt inmeye başlıyor ben hastane odasında gazlı bezleri ıslatıp koymuştum bu arada belki bebek emdikçe de süt gelebilir benim bebeğim küvezde kaldığı için kendim indirmeye çalıştım sütümü biraz zorladı beni narkozu atmak için de neskafe iç ☺️