nevauraz Mervekara5 serbest t4 0,63 cikti düşük yazıyor referans araligin da alt sınır 70 aslında, onun dışında kolestrol trigilerit hepsi yüksek nerdeyse degerlerimin ya normal aralikta degerim cok az doktorun biri normal dedi şaşırdım
Mervekara5 nevauraz o benim de 0,80 di geçen ay bugün de verdim bakalım kaç çıkacak canım benim de düşük çıkıyor benim tsh da düşük çıkıyor doktor normal dedi ama takip edelim dedi ilaç verme benim kolesterole falan hiç bakılmadı zaten senin nelere bakıldı
nevauraz Mervekara5 kolesterol, trigileserit, glikoz açlık 93 çıktı, kreatinin, hormonlar, b12, demir yani ferritin, crp benim 13 çıktı genel olarak en önemlileri
nevauraz Mervekara5 Benim doktorlara kalsa tahlil bile yaptir demiyorlar ben sağlık ocağına gidip onlara söylüyorum şunlara bakın diye söylemezsem özellikle saymazsam bir iki şeye bakıp gerisine bakmıyorlar ben anlamıyorum ben kendi kendime doktorluk yapacaksam bunlar neye yarıyor en başından beri bir tane bile tahlil istemediler ya şaka gibi doçent ve özel hastane düşün
Yellowhazal Mervekara5 İdrar yolu enfeksiyonu olabilir. Bende de olmuştu sonuçta idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Sık sık tuvalet ihtiyacı da duyuyorsanız doktorunuz direk tahlil isteyecektir zaten
nevauraz Mervekara5 baktilar canim benim t4 0,63 cikti düşük ama normal dedi doktorum mesela kolesterol falan bunlarda baya yüksek cikti ama hamilelikte normalmiş
nevauraz Mervekara5 t3 de alt sınır 70 zaten canım ondan az olunca düşük sayiliyor senin ki normal t4 benim 2,33 cikti
Mervekara5 nevauraz bendede üst sınır t3 de 4,3 gösteriyor canım demek ki hastaneden hastaneye değişiyor alt sınır kaç gösteriyor t3 de sende