nevauraz Mervekara5 benim çevremde hastaneye anca yetişebilen örnek olduğu için sanırım korkuyorum normalde iyi birsey ama 1,5 saat çok gibi geliyor
Mervekara5 nevauraz canım benim doktorum ilk gebeliklerde çok zor bir ihtimal olduğunu söyledi ama tabi ki her ihtimal var
nevauraz Mervekara5 evet ya hayırlısı bakalım, bu arada benim akıntılarım baya artti bir beyaz bir sarı ama başka belirti yok normal mi acaba
Mervekara5 nevauraz benim de öyle canım doktor normal olduğunu söyler bugün su geliyor bile sanabilirsin dedi
nevauraz Mervekara5 kontrolüme iki hafta var ama bir türlü tahlil veremedim ya eşimle gitmek zorundayım onunda işlerinden dolayı gidemedik yarın sabah aksilik olmazsa tahlil verecek bakalım, sen nasılsın nasıl gidiyor hastane çantasına başladın mı
Mervekara5 nevauraz daha hazırlamadım kuzum ama hazırlıcam bu hafta sen hazırladın mı ? Benim resmen kasık ağrılarım çoğaldı ya
nevauraz Mervekara5 Canım geciktirme çünkü çok ağırlaşıyoruz günden güne hareket kabiliyetim azalıyor resmen yururken ağrıyor kasıklarım ben hazirladim bir kac eksik var onlarida halledersem kapatcam inşallah valizi kahve atistirmalik gibi seyler koyacam. Kıyafetleri de yıkadım utuledim bebisin bir ev temizligim kaldı onuda yavas yavaş esim evde oldukca halledecem inşallah
Mervekara5 nevauraz halledilen canım haklısın bir an önce kafamdan gitsin, birde bebisin hareketleri yavaşladı sanki senin nasıl bu aralar
nevauraz Mervekara5 belli olmuyor canım ya iki gün hareketliydi bugun daha hareketsiz galiba pozisyon değiştirdikleri icin öyle
nevauraz Mervekara5 çok yorulduysan olabilir ben öyle olunca sag yada solda uzun sure hareket etmeden yatıyorum elimi karnima koyup bir sure sonra hareket etmeye başlıyor
nevauraz Mervekara5 ben bayadir sirt üstü yatmiyorum ne olur ne olmaz diye. Canim benim dun gece karnim agridi sabaha kadar sabah gittim tahlil verdim ve doktora yazdim nstye gir dedi simdi yemek yedim yarim saatten hastaneye gecip nstye gircem
Mervekara5 nevauraz yaa alt kısmımı canım nasıl bir ağrıydı bakalım at bana sonuçlarını ana sancı çıkarsa bile korkma bu haftalar da başlıyormuş yalancı sancılar
nevauraz Mervekara5 canım sonuclarimda bir iki lokosit bol epitel orta yogunlukta bakteri görüldü yaziyor doktora atmadim daha, agri da adet öncesi agri gibi ama dayanilmayacak bir agri degil sadece huzursuz ediyor surekli oldugu icin
nevauraz Mervekara5 serbest t4 0,63 cikti düşük yazıyor referans araligin da alt sınır 70 aslında, onun dışında kolestrol trigilerit hepsi yüksek nerdeyse degerlerimin ya normal aralikta degerim cok az doktorun biri normal dedi şaşırdım