nevauraz Mervekara5 Ay az kaldı şaka maka ben 1,5 ay diyorum artık sanki hep hamileymişim gibi hissediyorum garip son zamanlarda çok ağırlaştım
Mervekara5 nevauraz bak bendede alt sınırı 2,3 gösteriyor canım hastaneden hastaneye değişiyor demek ki
nevauraz Mervekara5 Benimde ayaktaysam iş yapıyorsam taş gibi oluyor eşime diyorum oğlum annesine kıyamıyor hep dinlenim keyif yapim istiyor diyorum 😄
Mervekara5 nevauraz benimde aynen öyle işte yürümeye ayağa kalkmaya gelmiyor birde sanki yürüdükçe tuvalet ihtiyacım da sıklaşıyor 😄
Mervekara5 nevauraz evet evet benimde öyle, yürüyüş başlamam lazm ama rahat edemiyorum ki karnımın sertleşmesinden
nevauraz Mervekara5 yürüyüşe ilk basladigin on bes dk da kasılıyor ama sonra rahatliyor alisiyor ama her seferinde ayni oluyor bende haftada bir gun anca yürüyorum
Mervekara5 nevauraz dün hastaneye giderken o kadar zorlandım ki yürüyüm dedim tek başıma ama karnım sürekli kasıldı sürekli, bunlar birde aratacak daha da fazla :( seni nstye ne zaman bağlıyor kuzum bsy dedi mi
nevauraz Mervekara5 benim kontrolüm 1 şubatta o zaman ne der bilmiyorum ama iki gün önce girdim ya bide belki artık ister kontrolden sonra
nevauraz Mervekara5 10 15 dk sürüyor canım rahim içindeki bütün sesleri duyuyorsun ekranda da bebegin kalp atışı senin sancin ne kadar onlar görülüyor makina yavas yavas yazdiriyor
Mervekara5 nevauraz bende şimdi dahiliyeden çıktım canım doktor normal dedi sonuçlarıma Allah’a şükür tsh için falan