BusenurR ElifK67 cok bi belirtim yoktu aslında sadece öğrenmeden 2 3 gün önce cok fazla akıntım oldu ama avuc dolusu diyim yani bide cok kabız olmustum ama adetim gecince anladım daha doğrusu
Sevimlianne_adayi Aazizee adetlerim düzensiz ama normal döngüme göre 20 sinde gözüküyor göğüs hassasiyeti hat safralarda test yaptım negatif yAni sürekli kuruma çiZgisi oluyor 15-20 dk sonra
27_ebrar Benim bat da 23 göğüslerim çok ağrıyor adet sancısı gibi sancılarım oluyor arada bunlar normal dönemde de olurdu 2 ay önce düşük yaptım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin
boymomyz hulya05 bat 18 . çatlatma iğnesi sonrası 14. Gün kasette çıkıyor diyorlardı 2 gün once yaptım yani testi negatif . Hayırlısı olsun rabbim büyüktür biz elimizden geleni yapalım 🤲
hulya05 boymomyz bugun erken adet oldum elendim ben 😄 sonraki aya artik. Oyle tabiki Allah size de en kisa surede hayirlisini versin 🤲
boymomyz hulya05 İnşallah canım benim inşallah 🤲😊 neyse artık çalışmalara kaldığımız yerden devam edeceğiz napalım 😂
1garipanne Ben yeni katildim araniza merhabalr, benimadetime 3 gun var test yaptim cift ciZgi ama hala hamile olacagima inanamiyorum
Sultanas 1garipanne hayırlı olsun gözüküyor gebelik benim de ayin 19 unda ama test yapmaya korkuyorum çok heyecanlıyım
boymomyz 1garipanne canım görünüyor ama sen kan ver bi kaç arkadaşımda bu test çift çıktı gebelik yoktu hatta bide kaset test al 😊 inşallah güzel haberlerle gelirsin