Eda35sinan Özele gideceksin canım devlette işin hallolmaz . Bak ankaradan antebe geldim . Kürtajda başıma gelmeyen kalmadı bide ilgilenmediler 3 ay peşlerinde gezdim değerlerime bakmak için kan almadılar . Neyse kaç kez bebek için uğrastım hormon testi veriyorum ultrasonda bakın diyorum adetken bakılmaz dio idrar alıyor adetken 😂 sonra kan gördük dio beyinsizler . En son özele gittim byle byle derdim var ddm 3. Günü gittim klomen die bi ilaç verdi kullandım şu gün gel diyor gittim yumurtaya baktı çatlatma iğnesi al vurun ddi vurundum birlikte olacağın günleride sana diyor Ozmn oluyorsun gerisinde bekle . Bu klomen kistte yapıyormuş ama yumurtaya bağlı , sen klomen ve ovitrelle araştır . Kist oluşursa adetle atıyorsun ben bu konuda kist olmasından korkmuyorum . Canını sıkma 🌸 bak benim eşim 2. Kez sperm testide verdi bende gidiyorum . Herkes dio ilki hemen oldu bu kdr abartma die ama önemli olan hemen kalmam değil kaybettikten sonra kalamamam diyorum geciyorum canını sıkma takıldığın yer olursa yardımcı oluyum bende aylardır çok araştırma yaptım 😊