Defne_momm Baymehal hıçkırık işi zaten aşırı komik pat pat saniye de bir mesaisi başlıyor günde 6-7 kere de hıçkırıyor 😅
Defne_momm Baymehal haftalar ilerledikçe hıçkırıkta şiddetleniyor diyafram nereye yakında orasi hop hop dışardan oynuyor 😻
Baymehal Tubacngl aynen öyle yaaa 🥺🥺 heleki duygu değişimleri tek bizi değil etrafımızda da etkiliyor
Baymehal InsaneGirl bende asla işe yaramaz çünkü süt şişiriyor beni 😅😅 ilaç kullandım kafamı dağıttım dizi vs izledim azaldı
Ersagununannesi vveraa bizde 17 haftalık olucaz ama sık idrara çıkma yüzünden sürekli uyanıyorum. Bir de bu haftaya kadar olmayan mide yanması başladı 🤭
vveraa Ersagununannesi şükür öyle dertlerimiz yok ama sanırım bitmeyen kanamalardan kaygı var deliksiz uyuyamıyorum 🥹
Arzum_87 Baymehal Gün boyu içtiğim su yüzünden 1.5-2 saatte bir çişe uyanmaktan uyuyamıyorum 🤭🤭 Halbuki şimdi uyumam lazım doğduğunda zaten uyuyamıcam. Şimdiden uykusuz her gece modundayım 😱🤣🤣
Gizemli Baymehal teşekkürler, 4 yaşında. Uyurken genelde vücudunda dolaşıyor ateşi ama çok ateşi yok fazla.