vveraa Ersagununannesi şükür öyle dertlerimiz yok ama sanırım bitmeyen kanamalardan kaygı var deliksiz uyuyamıyorum 🥹
Nirmala Baymehal ben gaviscon içip hemen uyumaya çalışıyorum djdjjdjj 30dk içinde uyuyamazsam yine başlıyo 😭
Baymehal InsaneGirl bende asla işe yaramaz çünkü süt şişiriyor beni 😅😅 ilaç kullandım kafamı dağıttım dizi vs izledim azaldı
Arife2736 Baymehal şişko gobusum uyutmuyor beni son ayıma girdim artık 3 buçuk yaşında oğlum var enerjim yetişmiyor son zamanlarda iyice hareketlerim kisitlandi
gokce66 Baymehal huzursuz bacak sendromu, mide yanması , sık sık lavaboya çıkma ateş basması nefes darlığı 😂(27 haftalık olur kendileri )
Baymehal Tubacngl aynen öyle yaaa 🥺🥺 heleki duygu değişimleri tek bizi değil etrafımızda da etkiliyor
Tubacngl Baymehal öyle ya saçma sapan şeylere gözlerimin dolmasından ağlamaktan sinir oluyorum özellikle de etrafımda birileri varken 😊
Arife2736 Baymehal kaburgalarım acıyo benim ilk oglumdada öyleydi sağ sola donemiyirum canım acıyor mecburen kalkıp bı ayak ucuna bı baş tarafa dönerek yatıyorum
nilsmomy Baymehal göğüslerimin sızlamasından uyuyamıyorummm artık aylardır mahvoldum son zamanlarda gece acısına uyanıyorum resmen🥺