Baymehal QUEEN0888 kanın çekiliyor gibi mi hamilelik dönemindeysen ılık sopuk fark etmez beklet suda bebeği sallamaktansa ona bişey diyemem 😅
QUEEN0888 Baymehal Evet canım hamıleyım.Akşam krem sürdüm azda olsa rahatladı.Ama insanın canın alıyo
Baymehal 1prensannesi__ 😂😂 ne güzel işte bebiş doğduktan sonra oğluna sinirlendiğinde hamilelikte de mideme oturmuştun dersin 😂😂
Baymehal QUEEN0888 ne kremi sürdün acaba çünkü eğer ki at kestanesi kremiyse zarralı diye duydum hamilelikte 🤗 bende 1 kere sürdüm rahatladım daha sürmedim
Cerenseng Haftalardır geçmeyen boyun ağrısı mide yanması hazımsızlık 38 haftam bitti en son ne zaman derin uyudum hatırlamıyorum bu gece hiç uyumadım 😔
Baymehal Cerenseng hii kız son haftaların boyun ağrısına acil çözüm bul bebekle zorluk yaşarsın.🥺🥺 Krem vs kullan
Yagmurrr_ NM_mom ben tuzlu su damlatiyorum burnuma bide burun bantlari var eczanede onu takıyorum olduğu kadar işte bazen bende çok daralıyorum nefes alamamaktan
Yagmurrr_ Baymehal evet bende onu farkettim uzaninca kiduruyolar😄 biraz evin içinde yuruyus falan yaptım şu ictim dolandım yattim sabah 9da uyandim valla uykusuzluktan normalde 7 8 gibi kahvalti mi yaparim bugün böyle.oldu
Baymehal Yagmurrr_ yok yok en iyisini yapmışsın yatanildiğin kadar yat benim kız izin vermiyor yatıyım 🥺🥺
Tubacngl Baymehal 32 haftalık hamileyim dişimi de fırçaladım fayda etmedi gebelikte 2 dişe kanal tedavi ve dolgu yaptırdım yapılan taraf sızlıyor hala anlamadım
Baymehal Tubacngl ah biliyorum biliyorum benimde 20 lik dişim çıkıyordu bu hamilelikte ki çıktı acısı bitti 🥺 neler çektim bee