bir_pasa_annesi MihrimahVeAnnesiii benim arada 2 yaş vardı oğlum 2 yaşındayken hamile kaldım 1 hafta önce doğum yaptım şu an 2 yaş 7 aylık sezaryenla ilgili sıkıntı yaşamadım ama oğlum çok kıskanıyor zarar verme yönünden değil bebeğe emzik veriyorum oda istiyor bebek altına yapıyor bu da yapıyor normalde 5 aydır bez takmıyorum gece gündüz temiz çocuk böyle oldu emziriyorum diğerini de kendi istiyor 😆 küsüyir anne baba beni sevmiyor diye
MihrimahVeAnnesiii bir_pasa_annesi Yaa en çok bu kardeş kavgası kıskançlığı korkutuyor beni umarım kolay atlatırız
Maliefem MihrimahVeAnnesiii 1 de aynı 2 si de aynı 3 de aynı diye diye sayı artiyor😅😅😅 ilk başlar zor oldu evet ama büyüyünce en güzel arkadaş oldular birbirlerien
Nazli777 MihrimahVeAnnesiii iğlum 12 Aylik şimdi 32.2 hamileyom bende sorun yok ama yuruyerken vajinal agri bir de sezeryan tikişim agriyor korkma canim birsey yok
MihrimahVeAnnesiii Nazli777 Benimde sezaryen doğumdan değil de iki çocukla nasıl baş edeceğimi düşünüyorum 😊
cahillesohbetikestim MihrimahVeAnnesiii ah ah ne olacak bu halimiz bizim 🥰 araları 14 ay olacak benimkilerin
bir_pasa_annesi MihrimahVeAnnesiii inşallah cnm yanında pek sevmemeye çalışıyoruz güzelce anlatıyoruz bakalım ne zamana kadar sürecek
Adacan MihrimahVeAnnesiii valla ben doğum yapmadan geri dönmüşsün 😁 bende yeni gebeyken hatırlıyorum sanki birkaç postu. Benim arkadaşım sezaryendan sonra 3. Ayında hamile kaldı ve tekrar oldu spinalle. Hiçbir şeyi yok taş gibi 😁
2prensesannesiiii Arkadaşımın bebesi 6 aylıktı kendiside 3 aylık gebeydi başta korktu ama doğurdu sonuçta sezeryanlıydı çocukarı aynı saatte aynı günde doğdu 1 yıl arayla 🥰 2. Sezeryan doğumu zor geçti ama toparladı çok şükür 🥰🙏🏻
MihrimahVeAnnesiii 2prensesannesiiii Benimde sezaryen o yüzden de korkuyorum dikişler açısından ama hakkımızda hayırlısı artık😊
muallimehanimmom5 MihrimahVeAnnesiii kız aynı sen ben 😀7 aylıkken oğlum 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim üstelik sezaryen doğum yapmıştım oğlum tam tamına bugün 1 yaşına girdi ve ben 26 haftalık oldum bakalım nasipse araları 15 ay olacak ilk zamanlar cok ağladım bebeğime haksızlıktık yaptığımı düşündüm çünkü beni emiyordu 20. Haftama kadar emzirdim ama sütüm kesildi kendide bıraktı bu arada gayet korunmama dikkat ettiğim halde kaldım rabbim demekki bunu uygun gördü bakalım illa zorluğu olacak ama rabbim hediyesi ilerde oyun arkadaşı sırdaş kardeş her şey olacaklar Allah izin verirse sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah
MihrimahVeAnnesiii muallimehanimmom5 Ben nerdeyse hiç emzirmedim o yönden sorun yok benim kızımda 8 aylık ve 8 haftalık hamileymişim kalp atışını pazartesi aldık hayırlısı bakalım ,😊
muallimehanimmom5 MihrimahVeAnnesiii oyyy canım benim sağlıcakla kucağına al🤗 hepimiz alalım hayırlısı ile inşallah