muallimehanimmom5 MihrimahVeAnnesiii oyyy canım benim sağlıcakla kucağına al🤗 hepimiz alalım hayırlısı ile inşallah
Benimennembirmelek MihrimahVeAnnesiii ay cnm Allah analı babalı büyüsün hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 🤲🥰 bendr ilk bebeğime hamileyim 11 günüm kaldı normal istiyorum Allah’ın izniyle ve 6-7 ay sonra tekrar ikinci bebeğimi istiyorum 😂
MihrimahVeAnnesiii Benimennembirmelek Kız dur bismillah hele ilkini bir gör sonra ikinciyi düşünürsün🤭🤭🤭 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲
Eceninanne MihrimahVeAnnesiii 10 ay sonra hamile kaldım 2.sine. ilki çok zor geçti hep bulantı kusma enfeksiyon zaten o yüzden erken doğum yaptım. Şimdi iyi geçiyor çok şükür daha rahat ama ilki erken olduğu için yine risk grubundayim. İnşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma alırım
MihrimahVeAnnesiii Eceninanne İlkinde 30. Haftadan itibaren erken doğum riskim vardı çok şükür ,38de sağlıkla aldım kucağıma nasip ikinciye inşallah ❤️🥰🤲
Nutelllaa MihrimahVeAnnesiii ben oğlum 5 aylıkken öğrendim şuan oğlum 10 aylık kızım 22 haftalık oldu .erken doğumdan çok korkuyorum valla.heo korkuttu doktorlar beni.dikisklerim ara ara sızliyor inşallah yolun sonunu görebiliriz 💕sizede hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza❤️
MihrimahVeAnnesiii Nutelllaa Benim doktorum hiç endişe ettirmedi bebek büyüdükçe göreceğiz dedi . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alalım kucağımıza ❤️
muallimehanimmom5 Nutelllaa bende 26. Haftadayım doğum yapalı 1 yıl oldu sezaryen dikiş yerim sızlıyor adet agrısı gibi ara ara agrı giriyor hafifletmesi için bir şey yaptınız mı doktorunuz bir şey önerdi mi bende erken doğumdan cok korkuyorum
Benimennembirmelek MihrimahVeAnnesiii 😂😂😂😂ne yapayım ztn iki çocuk düşünüyoruz bı an önce doğsun ikisi beraber büyür bende kilolarimi veririm hemn diyorum ne kadar erken benim için o kadar iyi😂😂
Nutelllaa muallimehanimmom5 valla hicbisey onermedi ..önerilecek bişey de yok ki canım zaten dikiş içten acır açılırsa 💁
Durubebegim MihrimahVeAnnesiii kız nerelerdesin 😁 yeni seni andım senin isim değiştirdiğini düşünüyordum hayırlı olsun gebeliğin 😘😘
MihrimahVeAnnesiii Durubebegim Buralardayım kız bebekten fırsat olmuyor ki koşuşturma halindeyim sürekli teşekkür ederim 😊😊