Atefe Cns_yldz13 daha kullanmadım ama benim banyoda fazla yer olmadığı için hep bu katlanır kuvvetlerden istiyordum başka yerlere göre Şok ta fiyatı çok uygundu
Cns_yldz13 Soruyorumm öyle düsünüyorum bende plastiğin zararı olmaz sanırım filesini iyi bir şey alırımda
Soruyorumm Cns_yldz13 e bebekte banyo kuvetine konulan köpüklü yataklar var cok konforlu fileden daha rahat ben onlardan aldım
Cns_yldz13 BBuseY doğru evet o biraz riskli oluyor ama belli bir aydan sonra küvette de zor oluyor yer oturup kucakta yıkamak biraz daha kolay gibi ileri aylarda tabi 6 aydan sonra
MSultann Cns_yldz13 A101 aylar önce gelmişti bu ayın 13 ü yine geldi. Şeffaf, pembe, yaşil renkleri var. Katlanan almadım ben kapanır mı katlanır mı yada kurutmadan katlayınca o aralar çürüyormuş. Gayet uygundu fiyatı da.
Cns_yldz13 MSultann file olarak nasıl birşey tercih edeceksiniz köpük yatak gibi mi yoksa tek file mi
esmom07 Katlanır set aldım dolabın arkasına içine çekmeceye vs sığıyor yer avantajı var. Gideri de var ama bunun çok artısı olacağını sanmam kaldırıp dökülebilir
aogoya Cns_yldz13 ay bende geçen trendyoldan aldım özellikle katlanabilirlerden almadım çamaşır sepetinden kullanıyorum bazen elim kolum neyse yük yapıyorum kenarına kapanıyor hemen o yüzden onlardan tercih etmedim açıkçası direk kapanıyor o küvetler ondan korktum
Ayse_3434 Cns_yldz13 giderli olup olası tabiki şart değil sonuçta kaldırıp döke bilirsin de şoka gelmişti çarşamba günü bende ordan aldım katlanır daha öncesinden kovasını ve maşrabasını almıştım
Azra41 Cns_yldz13 yani hepsi aynı görevi görüyor sen bilirsin kuzum mağazalar da vs Cok pahalı şahsen almasaydim katlanan bende alırdım şuan
MSultann Cns_yldz13 tek file aldım düşmesin yeter saatlerce yatırmıcam üzerinde sonuçta hemen su dök sar. Benim tercihim böyle canım.
Gamzeerdgn Cns_yldz13 bende a 101 den basıt küvetler varya ondan aldım alır kaldırır dokerım gıderlı maddı olarak daha yüksek ama hepsı aynı ısı görüyo sonuçta
Gamzeerdgn Daffyy valla ben yeşil aldım masrafa bulamadım gıttım şeffaf aldım masrafayı annem bızı leğende yıkardı 😅😅
HanifeAhmet Cns_yldz13 ben e bebekte vardı pandalı gri bir küvet kovası ve masrafası 200 tlydi ondan aldım hiç gerek yok giderliye bencede hatta 101 e ve şoka geliyor daha uygun fiyat olarak e bebektekinin aynısı desensiz sadece onlardan bile alabilirsiniz gayet kullanışlı oluyor
Bzdmr Cns_yldz13 101e gelenlerden aldım birde file tamamdır internette mağazalarda araştırdım gereksiz pahalı geldi bana 101e de gelince aldım hemen