MSultann Cns_yldz13 tek file aldım düşmesin yeter saatlerce yatırmıcam üzerinde sonuçta hemen su dök sar. Benim tercihim böyle canım.
Limonzeytin Cns_yldz13 normal küvet aldım valla çok para vermenin mantığıda yok bi süre kullancak nasılsa gidersiz renkli bi küvet aldm yani gayette kullanşlı
AnurgulA Ben şu küvetten almayı düşünüyorum banyoda duşakabinde tek başına çok rahat kullanılıyormuş, yengem de bundan kullanıyor çok memnun. https://ty.gl/1bfprxwm6g
Cns_yldz13 AnurgulA aaa çok değişikmiş bunu ilk defa görüyorum dısa su dökülmezmi bunda ya salonda yıkancak bebek cünkü ilk 1-2 ay kadar bizde
HurremSultan Cns_yldz13 ben letgodan aldim. Seti 40 tl idi geçen yaz. Gideri var. Keşke olmasaydı kızım kaç kere salonu göl yapti bir bilseniz😅
Cns_yldz13 HurremSultan 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Aaa evet bir de o sıkıntı olabilir dimi biraz büyüdüklerinde kurcalayıp acarlar vallaha 😀
gozdeyagci Cns_yldz13 ben giderli aldım, çünkü her şekilde kirli suyun içinde oturmasın diye, katlanır küvet aldım evim küçük olduğu için
SahrasMom311216 Cns_yldz13 gider olayı bana da saçma geldiği için bende gidersiz aldım geçen a101e gelmişti ordan almıştım gayet de güzel iş görür
MelisY Cns_yldz13 ben katlanan kuvet setini aldim montesorri yatak almistim ondaki yavru yatagin icine koyuyorum diger turlu katlanmayanlar benim icin cok yer kaplayacakti
Daffyy Cns_yldz13 a101 kapıdadan getirttim ama mağzada da vardı Erzincan dayım ben 😊 deposuna baktırtın uygulama için depoya ayırıyorlar😊
1prenses2prensanne Cns_yldz13 çok oluyor ben alalı ama takip edince bebek ürünleri gelince gelir belki yine ben hem küvet hem maşrapasini aldım çok da güzel renkli balıklar var üzerinde
EbruMirac Cns_yldz13 valla benim ki giderli ama sorarsan kullandın mı diye dokunmadım bile bence farketmiyor her şekilde kaldırıyorsun ☺️